Parkeringar…

.. det är tur att dom finns! Annars skulle jag inte ha nånstans att träna! De kan vara lite hala ibland, men de är plogade och fina!

Tränade lydnad med Troll och han gick riktigt bra! Körde rutan och han hittade själv en ingång som blev klockren, från diagonalen runt konen och svängde in så han hamnade i mitten! Fast det funkade bara från ett håll.. Men några gånger till så..

Fjärrdirigeringen.. Fick de flesta rätt! Vi har tränat ganska intensivt på promenader och så och nu så var det skapligt! Kanske börjar poletten trilla ner.. Det är tur att man har en hund som är bolltokig.. Klick-boll varje gång det blir rätt! Godis funkar inte alls, tar jag fram en köttbulle så glömmer Troll var han skulle ha sina tassar

Jag tog med vittringsapporterna ut, dom har gått väldigt varierande senaste tiden. Jag trodde han hade fattat, men så för en vecka sen blev det plockepinn… Sen tränade jag inne en gång, men då var Gizze här och han skällde så att Troll blev låg och gick inte ens ifrån mig.. Så ikväll så hade jag inga större förhoppningar, men han gick bra, plockade rätt pinne utan att tveka! Måste bara köra dom lite oftare tror jag.. Har hört om läskiga regeländringar i vittringsapporterna, hoppas jag är klar med lydnaden innan dom kommer.

Promenaderna med Gizze funkade bra idag, vi gick i skogen och mötte knappt en enda människa. Han är väldigt behaglig när han är snäll vovven. Skönt!

My har varit snäll hela dagen snuttan! Hon är nästan rumsren nu! Slutade med örondropparna idag, hon ser helt bra ut i öronen nu!

/Hedvig

Publicerat på 22 februari 2006, i Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Parkeringar….

Kommentarer inaktiverade.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: