Gizmo har åkt hem…

Idag åkte Peter, jag och chauffören Erik till Stockholm  med Gizmo..  Så nu ska Gizze få bo hos sin uppfödare ett tag, de ska lära känna varandra och sen kanske Gizze får en ny husse eller matte.

Gizze var en väldigt älskad hund och i vår familj så hade han en självklar plats bland hundar och människor. Det var ju när Gizmo mötte andra som problemen uppstod. Vi önskar Gizmo all lycka och hoppas att han kommer till en ägare som älskar honom och som har kunskapen och tålamod nog att handskas med Gizzes osäkerhet så att han någon gång kommer att fungera normalt. Eller nån som bor långt ute på landet och som aldrig får besök så att Gizze slipper träffa folk. Jag kommer att sakna Gizmo för den goa hund han var, men det är skönt att kunna slappna av på promenaderna igen. Lycka till Gizmo, vi tänker på dig!

My var hos Caroline när vi andra åkte bil, hon roade sig kungligt och satsade sin charm på Carros sambo Hannes! Mys högra öra har nu ställt sig upp! Det började ställa sig den dagen jag sa att jag skulle sluta med örondropparna! Weeeeeeeeeee! Nu har hon gått från att vara en paphilléne till att vara en papillon igen! Hon följde med hem till mamma på kvällen, min syster Maja är på bsök från Uppsala och hon hade inte träffat My förut! Hon blev charmad, naturligtvis! Mamma har en (enligt My) väldigt rolig lägenhet för man kan springa runt i den! Från hallen, till TV-rummet , till mammas sovrum, till köket och tillbaka till hallen, ett skutt över Majas ben och runt igen! Med mammas gamla bc-dam tilda i hälarna förstås! Sen var hon helt flåsig och somnade gott när vi kom hem!

Trolls dag var riktigt tråkig! Han fick nämligen följa med till Stockholm.. Åka bil en hel dag är inte hur man har kul enligt Troll och han röstar för att göra nåt roligare i morgon!

Jag åkte förbi ÖB och kollade om de hade små billiga täcken i lagom storlek, efter ett tips från Eva på Seglinge. Men icke, det hade dom tyvärr inte.. My får hålla tillgodo med min egenhändigt sönderklippta tröjärm ett tag till!

Funderar på hur jag ska göra med Trolls agilityträning.. Ska köpa elstolpar så att jag kan träna slalom på hemmaplan, men tänkte också köpa en bräda, klä den med någon trevlig matta och sätta en bit gummi under så att den inte halkar, samt någon stoppanordning upptill så att man kan hänga den på nåt lämpligt.. Soffan inomhus eller såna små trästaket som finns vid parkeringsplatserna häromkring kanske..? Hm.. funderar vidare..

Ska ju cykelträna Troll, så varför inte shoppa under tiden? Ska också köpa en cykelkorg till My och inreda den på något mysigt sätt så att hon kan hänga med på cykelturerna när vädret blivit behagligare!

/Hedvig

Publicerat på 24 februari 2006, i My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Eva:
  attans då att dom inte hade några täcken kvar. Dom var verkligen prisvärda.
  Angå. kontaktfältsbrädan så tycker jag inte man behöver träna den i lutande pos. Det funkar ändå, att bara ha den på golvet. Dom fattar snabbt när man flyttar från bräda till hinder. Och man kan ju börja med balansbomsdel på marken så känner dom igen sig direkt. Gummipluppar var smart, så den inte halkar.

  Eva:
  o nej! du behöver inte krångla med olika mattor! det räcker att brädan är halkfri. Det dom ska lära sig är att skilja på bräda och golv, dvs var tassarna ska vara. 2 på o 2 av (om det nu är det du tänkt lära in).

  Caroline:
  Roade sig kungligt gjorde hon verkligen. Övade divalaterna i form av den mycket spännande leken ”ligga i soffan och tappa ner tuggpinnen på golvet så att någon måste plocka upp den”. Hemskt roligt i ungefär 45 sekunder tills hon fick leka på golvet istället. Mot sin vilja förstås.

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: