Cykel och slalom i snö och slask..

Vovvarna och jag gick till mamsen och åt frukost idag, tillsammans med syrran! Sen åkte vi en tur till stan och lämnade in Peters kamera på lagning.. Tyvärr kommer det ta ”en stund” innan den blir klar.. Expediten definierade ”en stund” som ca 3 veckor.. Inga bilder på My alltså.. Som tur är ska vi träffa Åsa och Lovis på tisdag och Åsa har lovat att ta med sig kameran! Sen ska det bli bilder på snuttan!

Troll och jag cyklade till Yvonne Öster och tränade slalom i djupsnö! Hade jag haft en aning om exakt HUR mycket snö som fanns på hennes fält där hindren stod så hade jag nog inte åkt dit.. Troll kan ju knappt slalom alls, vi började med 2×2-metoden förra sommaren och hösten, men kanske gjorde jag fel, för så fort vi försökte ta det i vinkel så sprang han mellan de två portarna och såg glad ut! Idag började jag köra med den klickermetod som fanns beskriven i senaste agilitybladet och han fattade det lite bättre.

Men, jag har ju skickat honom runt träd lite den senaste tiden och det fick jag nu äta upp! Troll sprang runt både slalom och däcket! Suck. Men efter ett tag förstod han bättre. Vi körde inte så länge eftersom att träna i djupsnö gjorde Troll trött! Genom en port fattade Troll iaf ganska snabbt. Sen ställde jag två portar, fast med lite mellanrum så det blev två st en-portslalom. och det gick bra i vänsterslalom. Min lilla lydnadsvovve har ju lite svårt för att vara på höger sida, men jag tror att det löser sig bara vi tränar agility mer regelbundet! Han gick ganska bra i höstas på de andra hindren, så jag hoppas att han kommer ihåg det, efter ett långt vinteruppehåll! Tunneln och däcket som också fanns hos Yvonne kom han iaf ihåg! Vi kikade längtansfullt mot Yvonnes får, men det är massor med snö i hela hagen.. Det dröjer nog ett tag till innan det går att valla där, tyvärr. Efter att ha cyklat hem igen så var Troll lite lagom gosigt trött och sov gott!

Jag hittade vart Granngården ligger här i stan så jag ska cykla dit och köpa elstolpar i veckan och sen ska det bli slalom ofta!

My och jag tränade lite fritt följ med klicker och köttbullar. Än så länge hamnar hon på rätt ställe av rena slumpen! Precis som sin syssling Tigra (tror det är sysslingar dom är..), http://www.blogtown.se/diary.php?year=2006&month=02&day=25&id=whispering-valley, så är My helt fascinerad av de ställen som inte är snö på! Hon skuttar runt och biter i gräset och har väldigt kul! Världen är ett stort äventyr! Hon kan sitta och kontakt utomhus, men ligga går inte! Det blir ju kallt om magen ju.. Får vänta med det tills det finns torrt och mysigt gräs att ligga på för den lilla rosa valpmagen

/Hedvig

Publicerat på 25 februari 2006, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  smart med gummipluppar under kontakten! ja jag tror de är sysslingar * 2 längtar efter bilderna på tis, skall bli kul att se!

  Caroline:
  Om du vill kan du få låna min digitalkamera ett tag? Jag har ändå inget jättestort behov av den just för stunden, tror jag.

  Anna:
  Så hittade jag hit också Ska bli trevligt att träffas lite oftare när jag flyttat till Linköping – bara en månad kvar. Tills dess kan man ju hålla koll på dig här…

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: