Kattbrottning

Idag har My haft en väldigt spännande dag! Först åkte mamma, syrran och jag till vår häst och hälsade på! Smulan är en shetlandsponny, 25 år, lagom liten, svart och vit och väääldigt hårig! Hon bor hos en fodervärd där barn har ridit henne, men nu är hon bara pensionär och går och lullar i hagen. Hon är rätt så sliten, jag tror inte att hon lever så många år till, men hon var kelig och glad över uppmärksamheten och morötterna! My fick hälsa på Smulan och Mys kommentar var mest att det var en stooor häst! Fast den hade fina färger!

Sen åkte vi till brorsan Petter och hans dotter Nadja! Det finns en mamma också, men hon var inte hemma idag. Nadja har en katt som heter Tusse, han är svart och är 16 v gammal. Dvs nästan precis lika stor och lika gammal som My! Katten var skeptisk till en början och My fick en hel del örfilar av mjuka kattassar, men sen lekte dom! Jakten gick runt hela lägenheten, My först och Tusse sen! Dom rullade runt på golvet, slirade runt hörnet och My blev påhoppad av katten på ryggen och sen runt och brottas! Lånade brorsans mobilkamera och lyckades fånga dom på bild!

Tusse inleder med att örfila My, sen är fighten igång..

My coh Tusse är väääldigt svåra att fånga på bild..

Så ett par kort på bara My.. här börjar hon bli ganska trött

En händelserik dag och det är synd att vi nog inte kommer träffa Tusse så ofta, de skulle kunna blir riktiga bästa kompisar!

Tränade lite lydnad med Troll, men parkeringarna har blivit för hala! Jäkla skitväder, vi vill ha vår nu! Det gick bra det lilla jag körde iaf.. Lite fjärrdirigering och fritt följ..

/Hedvig

*Det SKA gå!! Frågan är bara på vilket sätt*

Publicerat på 26 februari 2006, i Foto, My, Smulan. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Åsa o toktassarna:
  Hoppas på sånt här väder i morgon med! Roligare att fota bra bilder om det är solsken…

  Åsa o toktassarna:
  Ojdå, då måste nog Lovis bada ikväll hon med…. Hon är alldeles svart om tassarna, fattar inte vad hon har gått i men ridhuset i lördags hjälpte nog inte…

  Systeren:
  Så jag fick också va med. Vilken fin sida du har! Jättefin!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: