Valpkurs

My har varit första gången på valpkurs idag. Det var 9 valpar totalt coh en salig röra med raser. En pudel, en tibbe, en cocker, en spriger spaniel, en grand danois och en berner sennen. Vi tränade lite kontakt och inkallning förbi alla dom andra! My var jätteduktig, fast det var lite svårt att låta bli att leka med dom andra.. Men inkallningen klarade hon prefekt!

Troll fick hänga med, han låg på en filt och sov bredvid. När vi tränade inkallning gick vi en 30 m bort så att Troll inte såg oss, men han låg snällt kvar, tills det var en tjej som ropade på sin valp och DÅ kom Troll i full fart mot henne. Jag hann lägga honom innan han sprang fram, men jag undrar om hon kanske lät lik mig Troll brukar inte följa med folk som försöker locka med honom, utan det är matte som gäller! Jag kan tänka mig att han låg och spänt väntade på ett kommando och när sen tjejen lockade på sin lite olydiga tibbevalp så tog Trollis åt sig.

Jag glömde faktiskt Troll häromdagen, jag sa åt honom att vänta så att han inte skulle springa runt hörnet och gick sen vidare. Efter några hundra meter undrade jag var Troll tagit vägen och då stod han kvar! Så himla söt!

Nu sover vovvarna gott, My åt halva sin potion och gick sen till sin igloo! Jag har rätt mycket att läsa idag, så det blir nog inget mer tränat idag. Får ta igen det efter tentan på tisdag!

Publicerat på 19 mars 2006, i My. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Eva:
  haha så har jag gjort med Fame också… när hon var yngre. Sa att hon skulle lägga sig utanför stallet för jag skulle göra nåt med nån häst. Sen höll jag på och fixade i stallet och när jag kom ut så undrade jag varför hon låg där mitt i vägen… sen kom jag på… Hon låg ju kvar på mitt kommando! Visst är dom söta.

  Åsa o toktassarna:
  Jag har ett förslag, ta med My till bk på lördag så kommer jag dit jag med o går en sväng med de små medan du tränar med Troll Om nu nu ska dit…

  Åsa o toktassarna:
  Haha, om du inte får skjuts får jag väl komma o plocka upp dig Så får du träna ändå

  Åsa o toktassarna:
  Ja, jag har inget inplanerat i helgen. Om jag inte blir sjuk…. Måste bara pickla lite med min uppsats som snart ska läggas fram, men hundarna måste ju ändå ut.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: