Tentan klar! Ny kurs!

Har inte hunnit skriva på ett par dagar nu.. Mycket med plugg.. Måndagen finns det inget att skriva om. Redovisningar på dagen, plugg på resten, promenader för hundarna men ingen träning.. Tråååkig dag!

Igår så gick tentan på morgonen och det gick bra! Jag bör ha skrivit VG, men säker kan man ju aldrig vara.. Efter tentan så städade jag och tvättade.. som vanligt! Eftersom man inte hinner med så mycket i hemmet precis innan tentan så brukar det bli lite tentasnuskigt.. och efter tentan vill jag bara bli av med allt sånt! In med frisk luft och såpa på golvet! Hittade två gamla intorkade kissfläckar bakom soffan.. Det stank apa när dom blöttes upp.. Lilla My är visst inte såå rumsren som jag trodde.

Anna-Carin kom och hämtade mig och Troll och så åkte vi först en sväng till HU och sen till BK. Testade slalom på HU och Troll är bättre än vad jag trodde! Han klarar vänsterslalom på 6 pinnar när jag går bredvid (visade inte) och det är inte så långt kvar på högerslalom heller! Kanske kan jag klämma in en debut i agility i år.. Ska träna mer kf o slalom, men de andra hindren kan han ju! Fast vi behöver öva på handling..

Sen åkte vi till BK och tränade ff, rutan, vittring och lite fjärr. Det var jättebra att träna m Anna-Carin! Hon kan verkligen ge tips och se sånt som jag är lite hemmablind för att se! Vi tränade ff jättesakta och det var verkligen bra för Trolls koncentration! A-C höll klickern o klickade när Troll gick kanon och så kastade jag bollen! Inget gnäll! duktig vovve! Rutan fattade Troll inget av när inte jag ställde ut konerna.. Det var nåt vi visst måste träna på! Men han gjorde några riktigt snygga ingångar och hamnade i mitten! Vi ska bara se till att alla dom gånger det inte blir så snyggt minskar i antal. Vittringen gjorde vi tävlingsmässigt och det gick kanon! Något tugg på ingången, annars perfekt! Fjärren ville jag mest testa att ha en person bakom Troll, men det gick bra det med.

Nu måste jag till skolan!

Publicerat på 22 mars 2006, i Lydnad, My, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. eva marie:
    grattis till tentkänslan, gick säkert super

    Gilla

%d bloggare gillar detta: