20 cm snö..

..kom det inatt.. Vi är faktiskt ganska trötta på vintern nu!

Jag har varit ganska trött idag och har inte alls pluggat som jag borde.. Oinspirerande dålig föreläsning som jag lätt hade kunnat göra bättre, ämnet var sexuell selektion och det har vi läst i etologin. Men halva klassen har inte läst det, och jag tycker det är synd att ett sådant intressant ämne ska sabbas av en rörig föreläsare...

Troll tränade lite ff under vår promenad, sakta sakta med nästan perfekt position och fokus. Det funkar verkligen att göra det i slow motion! Trollis ”tvingas” att tänka och koncentrera sig. Körde ett par inkallningar också och dom gick bra. Han har mycket bättre fart nu. Han har lätt för att lägga sig även vid stannandet, får liksom köra 60% släta inkallningar för fartens skull, 30% med ställande och bara 10% med läggande, annars börjar han blanda ihop det och lägga sig jämt!

Myspys börjar fatta ligg utan dk, är jätteduktig på att både stanna och ligga kvar.

Imorgon ska vi till BK och träna appell (Troll) och leka med bästisen Lovis (My)! Det ska bli skoj! Husse Peter ska till Romme i Borlänge och åka skidor! Jag är avis, men kan inte åka för min förb* axel. Jag menar, tänk om jag ramlar! Fick förresten pengar för förra årets sommarjobb (som jag var sjukskriven från) från TryggHansa igår! Dom har kommit fram till att jag nog faktiskt skadade axeln i bilolyckan vid Södertälje. Det tog dem ca 7 månader att ta det beslutet. Skönt iaf, nu slipper jag bråka med dom om det.

Jag fick med mig kameran ut på promenad och hittade Microsoft Photo Editor (tips från Eva, tack!) och redigerade några gamla bilder..

Min nya cykel! Visst är den fin! När snön (om..) försvinner så ska vi cykla, My i cykelkorgen och Troll bredvid

My har fått låna ett täcke av sin bästis Lovis!

My fångad i luften.. i full färd med att terrorisera storebror..

Trollis.. gammal bild med ljusare färg!

..och My också i en ljusare upplaga!

Trollis är fin i sitt täcke!

Troll kan apportera vantar oxå

So long!

Publicerat på 24 mars 2006, i Foto, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Eva:
  vilka härliga bildre! Gillar den med My i cykelkorgen

  Mettis:
  Hej på er, bedårande lilla My och hennes matte.. så roligt att ni hittade oss, och vilken tuir att vi hittade er så vi kan njuta av ännu mera My, och läsa om er och era hunderbara äventyr..
  Det är helt fantastiskt hur ett par hundögon, även på bild, kan smälta en hundälskande, valpsjuks hjärta på flera mils avstånd och få det att ropa ”MERA, MERA!”
  Synd att ni skulle bo så långt bort, annars skulle vi utan tvekan låna My varenda dag om vi fick..
  Hundtäcken och tips.. ja, det jag kan säga är väl att prova, prova och prova en extra gång.. jag klipper en alldeles för stor ”mall” först och jag provar jag, syr in lite, provar igen, syr en söm till, kanske behöver jag sprätta när jag vart för snabb och sytt för långt,, men tillslut blir det himmelens bra,,
  Hoppas du lyckas,, Lilla My kommer klä i allt är jag säker, för visst sägs det att en skönhet klär i allt?

  Ha nu en underbar fortsatt trevlig helg och hoppas att solen skiner på er !!
  Kramar och terrierpussar ifrån norrlandsavdelningen i Mys fanclub!’

  Monia:
  Mysisen ser ju bara för söt ut i korgen:-)
  Lugn, det blir snart cykelväder;-)
  Monia

  Mettis igen:
  Men utgå ifrån det gamla täcket du lånat och sy ett nytt i en eller flera storlekar större modell.. det fixar du säkert galant!

  Tack för snälla ord om hemsidan min, du ska veta hur jag trivs med min senaste layout!

  Åsa o toktassarna:
  Haha, Lovis brukar inte leka med såna som är större, vi får se hur det går i morgon!

  eva marie:
  wee vilken härlig cykelbild på trollet o mysan ja det är jätte bra(!) att få sådana där små tips, så man inte blir förvånad om man får nerdrag sedan. kom gärna med fler om du har ngr på lager, är grönis på lydn så

  Gilla

%d bloggare gillar detta: