Sommartid..

Idag ska alla klockor ställas fram en timme, och det var jag fullt medveten om igår, men lyckades ändå att missa idag! Följden blev att jag försov mig och hann inte åka till min kompis Lena med lilla dottern Clara på förmiddagen..

Jag fick också ta med mig Trollis idag igen på valpkursen för att jag skulle kunna åka till Lena efter valpkursen istället! Men tyvärr skull vi röra oss på spåren idag på kursen och där stod jag med två hundar och en stor kasse med liggfilt till Troll.. Påsen dumpades i skogen och sen var det en sak mindre att hålla ordning på. Men att ha Troll bredvid sig på valpkurs är inte det lättaste, han gnäller och far och tycker att han ska vara i centrum.. Nästa vecka så får Troll stanna hemma! För My då, så gck inte kursen helt perfekt heller. Hon var jätteduktig på inkallningarna och att gå förbi de andra valparna bredvid mig, både lös och i koppel, var inga problem!

Men sen skulle vi träna på sitt, ligg och stanna kvar och då var det inte lika kul.. Det går ju inte att träna en valp som fryser så hon skakar och har svansen neråt och som bara tycker att det är blä! Så My fick åka innanför jackan istället  och bli varm..

så jag stod där, med en stor gnällande hund som ville träna men inte fick, och en väldigt liten frusen vovve som inte alls ville vara med, och undrade varför jag gick dit egentligen.  Men jaja, det går förhoppningsvis bättre nästa gång!

Sen åkte jag till Lena och gullade med bebisen! Clara är sååå söt! Hon föddes den 27 februari och är helt bedårande. Hon är 55 cm lång och väger 4300 just nu och hon gör inte mycket mer än äter, sover och bajsar.. men man kan titta på henne hur länge som helst! Jag hade tänkt att ta med My för att miljöträna henne på buss och i stan, men Mysis var så trött efter valpkursen så hon fick stanna hemma!

Så, nu är den här smått virriga dagen över!

Publicerat på 26 mars 2006, i My, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sommartid...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: