Fysioterapeut + spår

Idag har vi gjort massor! Först cyklade jag med Troll i 35 minuter! Vi tränar benmuskler för fullt! Sen åkte vi till Hundiz & rehab och Annelie (www.hundiz.se) kände igenom Troll. Han är lite öm i muskulaturen i ländryggen, men Annelie sa att det är ingenting att oroa sig över utan att det kan vara något tillfälligt. Annars tyckte hon att han var välmusklad! Det var jättekul att höra! Sen fick Troll ultraljudsbehandling och blev stretchad. Annelie tyckte inte att han verkade ha några problem med bakbenen, kanske är det bara jag som är överkänslig efter alla problem som Freddy hade.. Hon tyckte iaf att Trollis var fint och jämnt musklad både fram och bak!

My var med och miljötränade och nosade på ALLT! Hon är verkligen miljöstark, svansen är uppe och hon ska fram och kolla på allt. Hon hoppade på bänkar, klev upp i hundduschen, kröp in under hyllor, dök nästan ner i en hink med vatten, smakade på gelen till ultraljudet mm mm… Hon blev väldigt populär, personalen tyckte att hon var sååå söt!

På eftermiddagen så åkte Peter och jag ut till Tinnerö eklandskap och la två spår till Troll. Jag hade bara med mig två vanliga spårapporter, men hade med mig två slutapporter, så Peter la sitt spår med två vanliga pinnar som vi tog från marken. Vi körde Peters spår först och Troll markerade inte ens de två vanliga pinnarna.. Men han tog spåret bra, pendlar något, men tog vinklarna fint. Han hittade iaf slutapporten, trots att han blev lite störd över att My satt och skrek hos Peter.. Mattig liten vovve…

Spår nummer två gick bättre m a p apporterna, han hittade alla tre! Men han tappade bort sig lite i andra vinkeln och slog två gånger, för att sedan pendla ganska mycket sista sträckan. Men det här var ju bara 3:e och 4:e spåret för säsongen så det hinner ju bli bättre!

Sen åkte vi upp en sväng till Bk eftersom vi ändå var så nära och där hittade vi Adam och Sebbe som gick appellkursen med oss, och som vi har tränat med under vintern och våren. Dom ska tävla appellen på söndag och börjar få lite bråttom att få ordning på framförgåendet som är det stora problemet. Vi hjälptes åt att träna framförgående mellan två personer och Troll gick ganska bra första vändan och riktigt bra andra! Inget sug på Peter eller Adam utan traskade på i ett stadigt tempo rakt fram! Sebbe gick också bra, första vändan var lite tveksam, men andra gick kanon! Tränade budföring också och det gick jättebra med Troll, Sebbe skulle springa till Peter, men valde att springa till mig första rundan.. Andra gick mycket bättre!

Sen till den riktigt roliga nyheten, när jag nästan var hemma så ringde dom från brukshundklubben och sa att dom fått flera återbud till appelltävlingen så jag får starta! Kände mig extra nöjd över att jag tränat spår idag då! Så nu måste jag lägga fler spår innan söndag! Det ska bli sååå kul!

Vovvarna sover gott nu och det gör snart jag också!

Publicerat på 19 april 2006, i Rehab, Spår, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  vad kul! vi ska hålla tummar och tassetår, hjälp vad spännade det ska bli

  Bea, Soda o Heba:
  Vad kul att ni köpt bil! Vem kan leva med hund utan bil? Ja, vallningen var verkligen kul, det märktes att hon vallat innan (skönt). Jag tänkte nog komma och kika på er imorgon, måste ju se hur bra det kan bli Ses imorgon!

  Åsa o toktassarna:
  weee vad roligt med appellen! Tyvärr är jag i Stockholm så jag kan inte komma o kika men jag ska hlla tummarna!

  Lena!:
  Kul med appelltävling!! Huvudsaken att han hittar apporterna ju!! Vi häller alla tummar! LåS

  Gilla

%d bloggare gillar detta: