Vilodag

Tack så jättemycket för alla gratulationer för vinsten i appellklass!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har pluggat mest och vovvarna har sovit. Fram tills kvällen, då tyckte Troll att det var lekdags och slaktade sin jättelussekatt som han fick som pris i söndags. När man ser hur snabbt han har sönder en leksak så känns det bra att man inte har köpt den själv.

My fick bada idag eftersom Sebbe markerade revir på henne i söndags. Vi tvättade henne ren med såna där våtservetter som man tvättar små barnrumpor med och då luktade hon bättre, men pälsen blev alldeles fet så det blev ett helbad! Testade att föna lite och My var inte riktigt säker påå vad hon tyckte om det, men det gick bra ett litet tag! Eftersomd et regnade hela dagen så ville inte My sätta sig eller lägga sig ute så jag tränade stanna stående och det funkade!

Imorgon så sätter nog träningen igång igen! Och nu är det trean som gäller…

Publicerat på 24 april 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vilodag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: