Hundvakt!

Idag har Toktassarna Lovis och Signe varit här! Det har gått jättebra, alla vovvar låg och sov mest hela dagen. Det var lite rörigt att gå med fyra hundar i koppel, men det gick rätt så bra det med! Lovis, Signe och My sov i soffan, det såg bara för gulligt ut!

Fyndade hundfoder på Hundparadiset idag, de firade 1-årsjubileum och hade en massa fina erbjudanden! Nu har jag mat till My lääänge! Köpte en apportbock i liiten storlek och en igelkott, grisöron och lite tugg, dom hade extra bra priser på allt!

Troll och jag tränade lydnad ikväll och det gick riktigt bra! Vi började med vittring, fortsatte med metallen, apportering, inkallningar och fritt följ och allt gick faktiskt riktigt bra, förutom inkallningarna. Han hade ganska bra fart idag, men kunde inte inkallning med läggande. Vi har ju bara tränat fart ett tag nu, och då tappar han de andra bitarna rätt så fort! Han kan ju ligg, men nu stannade han bara.. Inkallningarna är iaf en bit vi nehöver träna mycket på!

Rutan ska vi ta imorgon, mörkret föll helt plötsligt, tiden går fort när man har roligt..

Nu flyttar vi snart!

Publicerat på 25 april 2006, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hundvakt!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: