Rutan och duggaplugg

Vi har en dugga på fredag, men den är värd hela 3 poäng, (3 veckors heltidsstudier) och det är ju våra normala tentor på, så vi begriper inte varför dom kallar den för dugga.. plugg, plugg, men jag är gräsligt omotiverad..

Men större delen av dagen har vi iaf försökt att plugga, och eftersom det var vackert väder satt vi ute, medan hundarna skuttade runt och grävde små hål och roade sig.

Troll fick träna lite på rutan och han gick jättebra! Körde från olika håll och nu träffade han mitten helt perfekt! En gång siktade han helt fel, men då stod Peter på helt fel sida och jag tror nästan Troll trodde att det var budföring han skulle göra. När Peter flyttade lite på sig så gick det bra igen! Han får iaf inte stå synligt på lydnadstävlingen, utan på nåt ställe där han inte blir så distraherande

My har idag tappat sin sista hörntand! Skönt, för den nya kom för längsen och hon har haft dubbla bissingar, men inte nu längre. Barn spelar fotboll överallt nu och några kom fram och ville klappa på My. My verkar gilla barn och är nyfiken, men det är svårt med barn, vissa uppför sig bra och sätter sig på huk och och sträcker fram handen, medan andra beter sig idiotiskt, skuttar upp och ner och larvar sig. Så jag sa åt en kille idag att om han inte uppförde sig så fick han gå. Han skärpte till sig och jag kan väl iofs tycka att det är bra att barn lär sig umgås med djur, men inte på mina hundars bekostnad.

Mysis tränade också lite stanna kvar! Hon är jätteduktig på att både ligga och sitta kvar!

Publicerat på 26 april 2006, i Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Bea:
    OM du nu skulle kika in här innan du lägger dig (om du inte redan gjort det) undrar jag om du kan vara hundvakt till en liten snäll bc imorgon… Åker hemifrån vid 9.30 och kommer vid 20. Kanske jag kan lägga en nyckel på ett bra ställe eller nåt så kan du hämta henne när du har tid. ring mig gärna, hur sent eller tidigt som helst! 0733-726726
    kram

    Gilla

%d bloggare gillar detta: