Flyttdags

Flyttdags!

Idag flyttar vi! Kartongerna är packade och bara väntar på en ny lägenhet!

Igår var jag Hebavakt och då var det fullt ös här! Mitt bland alla flyttkartonger.. Heba är en himla mysig tjej med ett väldigt stabilt psyke! Hon och Troll har verkligen funnit varandra och de sprang och sprang och sprang.. My försökte hänga med med hon hamnade efter ganska snart..

Jag tränade Troll lite, ff gick bra och fjärren också, men inkallningarna var sega. Hela Troll kändes lite seg, men jag tror han speglar mina känslor.. inte såå träningssugen just nu mitt i flytten. Det är mycket att tänka på.

Jag tog lite bilder från igår och dom blev som dom blev.. Ja ni kan se hur rörigt det var i min lilla lilla etta.. Alla kartonger och tre busiga hundar.

Heba gillar att vara under saker..

Bus och bentuggning

My coh Heba leker verkligen bra tillsammans

Får vi gå ut nu..?

Så nu ska jag tillbaka till mina lådor..

Publicerat på 29 april 2006, i Foto, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Bea o Heba:
    Vad mysigt att se bilder på sin egna hund i en miljö jag själv aldrig varit i Ja, hon är stabil tjejen och tur är väl det med en sån bc-novis matte som hon har Får se till att träffas lite oftare så hundarna får busa PLanerar att komma och titta imorgon när den DUKTIGA gruppen tränar

    Åsa o toktassarna:
    Tack tack! Tänk att man knappt klarar sig tre dagar utan nät

    Gilla

%d bloggare gillar detta: