Födelsedag :)

Idag fyller jag år! Lite kalas blev det om än inte så mycket. Grillfesten i lördags var ju delvis födelsedagsfest och tillsammans med lite fika idag så blev det lagom firande tyckte jag! Mamma, lillebror Gustav, farfar, Lena och Clara kom på fika på eftermiddagen! Mycket trevligt! Jag har fått en stor hallspegel av mamma, en metallapport till My av Peter och Varulvskaninens bekännelse av Lena! Lite gott och blandat! Tack så mycket!!!

Så eftersom jag tillbringade eftermiddagen med att baka och kvällen med att vara social så blev det inget stort träningspass med Troll, men ett par korta hann vi med på promenaden. Jag har några vittringsapporter liggande i skogen (totalt luktfria) och tränade vittring med apporterna i cirkel och det var inga problem idag! Sen tränade vi på inkallningar och positioner vid sidförflyttningarna och vid backande. Det gick också bra!

Senare på eftermiddagen så tog jag med rutan och det gick jättebra! I 2 dagar nu så har rutan gått kanon! Jag hoppas det håller i sig.. Men det känns som att det har lossnat. Inga konflikter och inga misstag! Jag har tränat ingångarna från rutan också och det har gått skapligt. Någon gång kom han runt mig åt fel håll, men det känns inte som några stora problem. Träning i två dagar bör räcka, bara vi gör det några gånger per dag.

My har varit trevlig och social idag, somnade på farfars fötter och var nyfiken på bebisen Clara! Sen kollade hon sig i spegeln och undrade vad det var för hund därinne, innan hon gick runt spegeln och kollade bakom.. Smart tjej! Sen var hon inte så intresserad längre.

Man kan ju fråga sig hur det går med cyklingen med Troll? Det går sådär kan jag säga.. Tyvärr så har min axel tjurat ett tag nu och det blir för stor påfrestning att cykla med Trollis.. Jag brukar hålla honom i vänster hand och hålla styret med höger och jag spänner mig tyvärr så jag blir helt slut och får ont efteråt. Jag hoppas på att det blir bättre snart (det går ju lite upp och ner..) så att vi kan sätta igång igen. Annars har ju Troll simmat lite och jag har tänkt åka ut där Åsa simmar med sina toktassar och träna Troll där. Hd-röntgen hägrar ju om 1 1/2 månad..

Publicerat på 16 maj 2006, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  GRATTIS!!!

  Åsa o toktassarna:
  Grattis en dag för sent

  Eva:
  Grattis i efterskott!!!

  Cissi & dvärgarna:
  Grattis i efterskott!

  Monia Wergård:
  Stort Grattis i efterskott på födelsedagen!!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: