Hemtenta

Jag och Peter satt i 3 1/2 timma och slavade med vår hemtenta i morse. Vi kom halvvägs och sen var jag på ett rasande humör, sur som ättika och ville bara gå hem. Så då gjorde vi det. Vi har 4 timmar imorgon också att jobba på.. Den här kursen har verkligen varit den tråkigaste under hela utbildningen! Blä!

Tränade iaf Troll nu på kvällen och Peter dirigerade mig! Vi körde igenom trean, sista gången innan tävlingen. Nu blir det light-träning (dvs bara delar ur programmet) tills på fredag! En platsliggning på 4 min som gick kanon! Fria följet gick bra. Han svänger ut rumpan vid backandet, men det blir bättre om jag tränar flera gånger på raken. Läggandet gick bra. Inkallningen gick väldigt bra med tanke på farten och hur snabbt han stannade, det var bara det att han stannade båda gångerna.. Det är en sak som kan gå fel, han stannar och så väntar han på ett tecken från mig. Det känns lite som att han hellre väntar än gör fel, gubben.. Men han har fixat det 100% senaste tiden, det var idag som det blev fel en gång..

Rutan funkade kanon! Den HAR lossnat! Skööönt! En snurrig ingång bara.. Hoppet gjorde vi inte pga brist på hinder, men just det momentet har vi inga problem med. Inte metallen heller för den delen. Vittringen gjorde vi tre gånger, de två första med cirkel. Första gången tog han fel pinne, andra gången lyfte han först fel och släppte igen för att sen ta rätt och sista gången, när pinnarna låg på rad, så tog han rätt direkt. Lägger dom i cirkel på tävlingen så får vi se hur det går.. Ligger dom på rad så är det inga problem.

Vid fjärren hade Troll hunnit bli rätt så trött så jag fick ge dk vid sättande, men annars gick det rätt så bra. Han lyfte på tassarna vid ett läggande, men blev kvar på samma ställe. Kändes totalt sett som ett bra träningspass, med en ganska trött vovve i slutet. Jag vet vad vi ska träna på imorgon; rutan (med ingångar), vittring, fjärr och fritt följ..

Nu ska vi på bio och kolla på Ice Age, min födelsedagspresent till Peter! Det är andra gången jag kollar på Ice Age, men det är Peter som väljer. Som tur var den ju rätt så rolig!

Publicerat på 17 maj 2006, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Johanna m vovvar:
    tihi! Förstår att ni inte satt hela tiden idag. Det var verkligen inte skojigt. Men vi var faktiskt så envisa att vi gjorde färdigt hela tentan igår. Tänkte på sovmorgonen jag ska ta imorgon bitti och blev motiverad…

    När är det ni ska tävla? Spännande, hoppas det går bra!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: