Mer om igår

Idag kommer lite bilder och en film från igår.. Jag kollade på filmen idag och insåg att det faktiskt kändes mycket sämre än det såg ut. Sen är det nog till stor del mitt fel att det inte gick vägen också, det är första gången jag startar klass 3, (Freddy blev LP2 men kom inte längre pga hälta) och jag var ganska nervös innan. Jag efteranmälde mig till Söderköping den 10 juni eftersom jag gillar att ha två tävlingar så att jag inte ”måste” klara den första, så vi tävlar både den 10 och den 11 juni. Ska försöka lägga spår innan på dagen så jag får ”ihop honom”. Och sen är kanske mina nerver mer under kontroll när den inte är första gången längre!

Filmen hittar du här! Lite kommentarer då.. Om hur jag uppfattade momenten finns i gårdagens blogg så jag vill inte skriva det igen.. Men det syns tydligt att han i början reagerar på tävlingsledarens barska röst! Jag behöver visst träna på män med barska röster (jag känner typ inga dock..) eller hoppas på någon ”snäll” tävlingsledare nästa gång. Sen lägger han sig vid ett tillfälle i ff, det beror på att han gnäller och kommer själv på att han har gjort fel, så han lägger sig automatiskt ner. På träning så brukar jag lägga honom och ta en kort paus när han gnäller -om han låter så vill jag inte jobba med honom! Blev ju lite knasigt när han gjorde det mitt i fria följet bara, men men..

Jag känner mig iaf ganska nöjd med gårdagens tävling idag, poängen var ju rätt så bra, förutom nollorna, och det är ju lätt hänt när programmen blir längre! Inte lätt att komma ihåg att göra allt rätt, särskilt inte när det händer så mycket runt omkring! Var lite trött när jag skrev i bloggen också, så jag lät mer negativ än vad jag egentligen var! Vi behöver lite mer erfarenhet framföra allt! Så att, som Carro skrev igår, vår nuvarande nivå blir så väl inövad så att han hamnar på den även om han blir stressad!

Jag vet inte riktigt vad jag gör här.. Här syns iaf de blå markeringarna på marken.. inte så konstigt att Troll inte uppfattade markeringarna vid rutan! Jag såg dem knappt innan jag stod på dem! Tacka vet jag sågspån..

Här ser man den rytande tävlingsledaren..

Fritt följ.

Idag har vi tagit det lugnt, jag har haft en ”städa-pyssla-dag” idag, vilket inte innebar att städa lgh, snarare att klippa klor på Troll och My, borsta tänderna och kolla tandsten på Troll och bada båda två. Det sistnämnda kom rätt så naturligt efter en prommis i spöregn nu på eftermiddagen! Jag har också tvättat gymnastikskor och putsat mina kängor! Men det var nog allt tror jag

Publicerat på 20 maj 2006, i Foto, Lydnad, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. eva marie:
    tack

    kul att se er på film (igen)! nästa gång så fixar ni första priset! en baggis för ett troll

    Gilla

%d bloggare gillar detta: