My är en stooor tjej

Igår, på sin 7-månadersdag så började My löpa! Så nu är hon stor, mogen och vuxen! Hon har fått ett tikskydd idag, ett väldigt gulligt från Gustaf & Evita! Hon är ju jämt i sängen och i soffan (som dessutom är ljusa..) så vi tycker det blir bäst med skydd.. Dessutom ska vi på fältvecka nästa vecka och tyvärr så får vi inte ta med hundarna (man brukar få ta med dom) i år, så My ska vara hos en klasskompis, Carro (som ska vara ”ledig”.. trodde hon ja..) och då känns det bra om hon inte kladdar för mycket..

Trolleboll fick träna lydnad och kondis och muskler igår! Lydnadspasset gick bra, hade två rutor och han gick bra! På vittringen lyfta jag honom lite med boll, för han tycker verkligen att det är tråkigt! Det funkade igår, får se om han slarvar nästa gång.. Men samtidigt är det ju kul om han vill galoppera! Utan bollen skulle Troll verkligen inte tycka om lydnaden tror jag! Sen körde vi lite ff, fjärr, inkallningar och det gick bra!

Peter tog med Troll på en cykeltur igår också, och sen simmade han i runt 10 min i en liten sjö på kvällen. Tränad runtom!

Idag har vi varit hos Nadja, min brorsdotter, som fyller 6 år idag! Hon har fått en lekstuga av sin händige pappa och så fick hon tillbehör av oss! Troll var med och spelade frisbee och My försökte få igång Nadjas katt Tusse. Han var ganska svårflörtad med till slut så jagade han henne genom trädgården! Dom är ungefär jämnstora och My är väldigt förtjust i katter! Skulle dom träffas lite oftare skulle dom nog vara bästisar tror jag. Nu turades dom om att jaga varandra och busade för fullt, fast inga närkamper.

Vi vägde vovvarna idag och My väger 3,2 kg (plus 0,1 sen sist) och Troll väger 24,5 kg (minus 1 kg). Troll har ätit dåligt sen det blev varmt och det känns både på hullet och på vågen. Han äter ju så mycket, så hoppar han över frukosten så är det svårt att få i honom allt. Och då tappar han hullet rätt så fort! Ingen fara så, men jag vill ju att han ska bygga lite muskler och det är ju svårt när han inte vill äta. Som tur är så är han ganska lättflörtad, ska köpa lite filmjölk till honom imorgon så går nog maten ner!

Publicerat på 06 juni 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för My är en stooor tjej.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: