Bada bada liten hund

Idag har det varit jättevarmt, plötsligt dök sommaren upp! Så Peter, Anna, Troll, My och jag åkte till Slakas grusgrop och badade! Det var årets första bad och det var liiite kallt, men faktiskt inte så farligt. Man vande sig efter ett tag! Solen var inte sååå varm, men däremot var den stark och nu påminner jag starkt om dom där kräftröda människorna som finns på bild hos Apoteket! Eller som Peter sa, en polkagris..

Troll har simmat massor! Han är svår att få upp ur vattnet och hoppar i och simmar små turer ibland, även om vi ligger på stranden! När jag simmade ut en bit så följer han med! Kanon, nu kan jag ju simma små turer med vovven!

My fick också simma lite, hon hoppade själv i sist och simmade kanske 4 dm, men idag tog jag med henne ut och höll henne i vattnet. Hon tycker inte att det är otäckt utan simmar på, fast bakbenen är mest stilla! Hon kliver i själv till magen ungefär, jag tror hon blir en badhund när hon blir stor!

Publicerat på 09 juni 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Lena!:
  Tur att jag redan klippt Åsa för nu kan jag inte göra mer idag,måste ju hålla alla tummar!!Och du,han KAN valla oxå,så det så!! LåS

  Ann:
  Halloj, jag har inte din mailadress så jag skickade ett mail till Peter åt dig
  Ha det bäst

  Eva:
  Grattis till 1-priset i lydnadstrean!!!

  Lena!:
  Så ni tog det!! SuperGRATTIS!! LåS

  Åsa o toktassarna:
  Hehe, Lovis går åxå ut till magen, men simmar gör hon inte frivilligt!

  Grattis till förstapriset ska man tydligen säga! Uppdatera!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: