DM-vinnare igår, vinst idag

Idag fick jag reda på att jag visst vann DM i klass 3 igår! Jag är tydligen lite trög, det är tur att det finns folk som talar om sånt för mig! Så nu blir jag inbjuden på distriktets årsmöte och ska visst få något pris av något slag.. Kul var det iaf! Så nu kan jag kalla mig distriktsmästare, känner mig lite mallig idag

Priser från DM-vinsten igår

Idag har vi också tävlat i klass 3! Och vi vann idag igen! Men tyvärr inte på lika bra poäng, idag var ALLA fyra hundar i klassen sega i värmen och det räckte med 249 p för att vinna. I klass 2 delades inte heller några 1:apris ut, så verkligen alla hundar föll bort på planen som var varm som en bakugn.. Puh, va det var varmt!

Platsen fick vi 10:a på.

Fria följet, betyg 8, pendlar något, sitter snett, vändningar ss, fot bra, fint språng. Okoncentrerad idag också, men lite mer med mig än igår. Sättandena måste vi verkligen jobba med så att dom kommer med mer automatik. Språnget och långsamt gående är vi absolut bäst på! Så eliten måste ju passa oss ännu bättre

Platsläggande, betyg 9, fint ner, någon tvekan. Jag visste ju att vi kunde det här!

Inkallning, betyg 6, långt på stannandet, bra läggande. Han var inte riktigt med på vad vi skulle göra.. Skyller på värmen, seg vovve..

Rutan, betyg 8,5, något snett, avslut, bra dirigering. Han stod väl långt ute på kanten och jag chansade lite.. Tror att svansen var utanför, men resten var på rätt sida av strecket

Apportering över hinder, betyg 7, tuggar, bra apportering. Han tuggade en hel del idag.. Måste träna ingångar på träapporten..

Metallen, betyg 5, släpper 2 ggr, bra apportering, avslut, DK. Här försvann vårt 1:a pris! Vet inte vad som hände, apporten hamnade framför mina fötter och Troll ville INTE ta upp den igen.. Det här kan han ju egentligen! Skyller på värmen igen..

Vittringen, betyg 7, tuggar, bra upptag. Han tuggade massor idag! Fick tips av Eva på bloggen igår som vi ska testa! förhoppningsvis kan vi få ordning på det tills eliten

Fjärren, betyg 8, DK flyttar sig något. Troll låg och kikade på domaren och missade ett ligg-kommando. flyttade sig framåt vid sättandet från stående idag igen. Poletten har inte trillat ner från igår!

Helhet, betyg 10, trevligt framförande. Alltid trevligt att få!

Totalt 249 p och ett 2:a pris! Men ändock vinst

På prispallen idag igen!

Kontentan är att det gick lite sämre än igår, men det var så varmt! Sen var ju 1:a priset bara 6 p ifrån, det hade räckt om han inte släppt metallen! Men det är ju å andra sidan charmen med hundsport, marginalerna är ju rätt så små! Nu ska vi inte tävla mer lydnad i sommar, utan satsa på momenten i elitlydnaden istället! Det ska bli roligt, känns som en spännande utmaning!

I morgon ska Peter och jag till Omberg på fältvecka! Vi ska kolla på blommor och blad.. Vovvarna får tyvärr inte följa med, Troll ska vara hos mamma och My ska vara hos Carro! Så vovvarna får en semestervecka i värmen! I morgon är det vallning i Motala, så Troll ska följa med till Omberg så åker vi därifrån till Motala på kvällen, sen får Troll lift till Linköping med Elisabeth och Maria! Lite trix blev det för att vi ska kunna valla! Den 19 juni är det sista gången innan sommaren och då har jag obligatorisk fågelskådning (!!) på kvällen, så då måste vi hoppa över vallningen, och därför var jag lite extra angelägen om att kunna gå imorgon..

Jag kommer nog inte skriva igen förrän på fredag, så ha det bra nu allihopa och njut av sommarvärmen!

Publicerat på 11 juni 2006, i Foto, Lydnad, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  Grattis till Distriktmästarna! kul överraskning! grattis till vinsten idag också, och ha en härlig fältvecka, de brukar ju vara såå roliga! ska försöka koma o hälsa på ngn dag o titta på lägenheten samt, men ajg väntar tills ni kommer hem

  Mia med Fäkta:
  GRATTIS!!!! Hittade till er sida, det var ju bara att söka på ditt namn. Synd att ni han åka innan ni blev distriktsmästare, men Katinka tog väll med ditt pris. Ha det bra o lycka till med tävlandet framöver.

  Lena!:
  Man hinner ju knappt logga ut innan ni gör något bra igen!! GRATTIS!! Lå(snabba ) S

  AK & Bravo:
  GRATTIS till vinster och 1:a pris!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: