Uppsala nästa

Nu åker vi till Uppsala! Vi ska träffa min syster Maja, hd-röntga Troll och valla hos Eva! Det ska bli jättekul!

Igår tränade vi agility igen, lite slalom som gick bra, men det var varmt och Troll blev snabbt trött. Innan han blev trött så gick han riktigt bra! Det största hindret är jag känns det som, jag är lite trög och seg när jag ska visa. 6 års agilityrost sitter i! min lillebror Gustav och mammas vovve Tilda följde med så jag körde lite med Tilda också. Hon gick riktigt bra! Ska fundera på att starta henne på någon inoff i höst, hon är riktigt rolig att köra och behöver stimulansen! My fick också hoppa över bommar och springa genom tunnlar och hon gick jättebra!

Sen åkte vi till grusgropen i Slaka och simmade! Peter och gustav satt på stranden och fegade, Tilda stod halvvägs i vattnet och skällde och Troll och jag simmade en vända! Han följer med mig även om jag simmar ganska långt ut. Peter cyklade med Troll på kvällen, så han blev riktigt motionerad idag!

Nu dröjer det ett tag innan jag skriver igen!

Publicerat på 26 juni 2006, i Agility, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Uppsala nästa.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: