Supersyrran Sia!!

Supersyrran Sia!!

Idag har vi varit på Breviksnäs hos Mosse och kollat på valltävlingar! Dels för att det känns väldigt nyttigt att se hur det faktiskt går till, och för att se att många faktiskt INTE går bra, vilket är bra för självförtroendet. OM vi kommer till tävling och gör bort oss fullkomligt så är vi iaf i gott sällskap!

Eva och Ann var där och tävlade Internationell med Fame och Winda, samt ÖK med Sia och Winda. Eva och Sia gjorde en kanonrunda! Jättestadigt och fint, med raka linjer, tog dom sig runt med 93 p (av 100) och VINST!!! Dessutom med kanonkritiken enligt säkra källor! SÅÅÅÅÅ himla duktiga! Nu är dom kvalificerade för SK!

Windas runda i ÖK var också fin, men Winda var lite het och därför nådde dom inte riktigt till 1:a pris tyvärr, fast det var nära!

Här är Eva och Sia med fåren i fösningen

Therese med sheltien Nova och Bea med bc Heba och pudeln Soda var också där!

My hittade en corgivalp som hon blev förtjust i! Äntligen en icke-bc sa hon!!

Ikväll träffades jag och Bea och tränade lydnad! Det gick bra för oss båda två! Troll var lite seg på slutet, men efter en hel dag där han kollat på får så må det vara förlåtet. Vi tränade framför allt positioner och det går framåt! Körde också de nya momenten konen, rutan och apport och det gick bra, men med lite dämpad fart. Ff-träningen räckte ikväll tyckte Troll!

My gick jättebra! Världens fart och massor med lek i henne! Apporten gick bra, hon kommer mot mig med den, fast hon lämnar inte över den än. Ff börjar gå riktigt skapligt! Fin position och spontana sättanden när jag stannar! Duktig tjej!

Publicerat på 28 juli 2006, i Foto, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Caroline:
  Mysan är så söt i sitt roshalsband.

  sofia & vovvarna:
  vad är det för skillnad mellan de två (lugnande/sövmedel antar jag?) då? inget vidare påläst om olika sådana medel… :/

  Anna:
  Vilken söt corgivalp – ser precis ut som Asko när han var liten, förutom förgen då – Kortbent och bred

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: