Klubban

I morgon åker vi till Klubban vid Lysekil. Det är fältvecka nummer 2 på vår sommarkurs som är förlagd till västkusten. Vi ska kolla på det marina livet under hela nästa vecka! Vovvarna ska vara hos mamma mestadels, och ett par dagar hos Bea, när mamma jobbar och lillebror är upptagen.

Här kommer det alltså vara helt dött tills nästa helg, om jag nu inte skulle ramla över en dator innan dess!

Efter julihettan, som hållit i sig hur länge som helst, och som gjort alla gräsmattor bruna och torra och som gjort att björkarna fäller sina löv i förtid, så kom nu äntligen regnet!! Nu är det svalare än vad det varit på hela sommaren. Det är mörkt ute, trots att klockan bara är 22, molnen hänger mörka och tunga, och stora regndroppar ångar mot asfalten. Jag hoppas att det håller i sig några dagar för det behövs, jorden har spruckit på sina ställen och brandfaran har nog aldrig varit större som innan regnet.

Dagen har varit fylld av att laga mat för en vecka framåt, packa, tvätta My (Troll har kissat på henne igen), tvätta kläder, fixa och greja.. Men nu börjar det mesta bli klart tror jag..

Vi hörs om en vecka!

Publicerat på 29 juli 2006, i Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. (( Pao )):
  Tittar runt lite

  Anna:
  Ja, Yra gillar visst att vara med på bild
  Jag la märke till ”bakgrundshunden” också… du får be Yvonne zooma in honom lite bättre nästa gång
  Hoppas ni får det trevligt på västkusten!

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: