Höglöp

I ett par dagar nu så har My luktat riktigt gott. Så gott så att Troll gnäller nästan hela tiden. Inte så kul. Hoppas det är över nu, visste ju att det skulle bli såhär, men hade ju inte räknat med 2 gånger på samma sommar!! Hoppas verkligen inte att det kommer att fortsätta såhär!

Jag har varit gräsänka i helgen, Peter har varit i Malmö och haft kul! Själv har jag läst 3 böcker och lyssnat på regnet och åskan, som har dundrat hela dagen! Ganska skönt faktiskt! Tänkte träna lydnad idag, men My är ingen idé att köra när det regnar, kan inte ställa såna krav på henne än. Hon kan nämligen varken sitta eller ligga ordentligt när det är blött ute! Troll kan, men jag fegade ur.. inte SÅ kul att träna lydnad i spöregn.. Nä, vi stannade inne och gick ut små snabbisar mellan skurarna istället!

Stort grattis till Eva Marie och Piraya som blev HOPPCHAMPION i helgen! Ni är ju bara SÅÅÅ duktiga

Publicerat på 27 augusti 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Brittis:
  Hej Hedvig! Sinik löpte tätt 2:a och 3:e ggn, vi tänkte precis som du ”neej, inte nu igen” men efter detta har det varit minst 6 månader mellan löpen. Tydligen kan unga tikar varal ite ”vingliga” till att börja med. Hälsningar Brittis

  eva marie:
  tack!!!

  självklart vill jag ta en promenad m er, kanske på ons el tors? det är bara höra av dig om du inte vallar, vilket du gör heeeela tiden

  Doris:
  Hej Hedvig! Jag hoppas att Eva-Marie skall få lite ledeg tid så att jag kan komma och hälsa på er . Jag är så nyfiken på My ,Eva-Marie har berättat att hon är jättesöt. Jag hör av mig till dig när jag kommer.
  Kram Doris

  Gilla

%d bloggare gillar detta: