Ont om tid

Jag har inte haft tid med bloggen nu några dagar så här kommer en kort sammanfattning:

Måndag: Vallkurs hos Lotta. Tränade på bana och det gick bra! Sen tränade vi mest hämt och upptag med Lotta stående i flocken och det är SVÅRT sa Troll. Men det blev bättre efter ett par gånger. Fösningen gick skapligt med den tunna linan på.

Tisdag: Lydnad med Troll, en kortis med My (som inte alls är på träningshumör för tillfället. Seg och omotiverad). Troll gick riktigt bra, rutan går bättre. Men han har lagt till sig med ett skall/pip när han går från konen till rutan. Måste få bort det OMEDELBART!! Det är ju kul att han tycker att det är kul, men…Dumrutan gick perfekt och resten gick också helt ok. Fortfarande så sitter inte bakbensplaceringarna vid sättandet och läggandet från stående i fjärren. Att det ska vara så svårt?

Onsdag: Vallning på beardisvallade får som fick SKRÄCKEN när dom såg Troll och sprang så fort dom kunde flera varv i hagen innan vi fick någon ordning på det. Tränade ett par hämt med Helene (beardisägaren) i flocken och han börjar fatta tror jag! Flankeringarna gick bra åt båda hållen, han börjar bli riktigt styrbar nu. Fösningar körde vi också och la lite tryck på fåren för att få in dom till ett hörn. Troll hanterade det kanon lugn och stabil. Var hos Bea på födelsedagskalas på kvällen och My var med och minglade med alla småhundar! Mysisgt sa My! Träffade dessutom Nova som fortfarande är helt kär i My sen deras kärleksstund för någon månad sen..

Ikväll blir det lydnad med Eva Marie!

Publicerat på 21 september 2006, i Lydnad, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ont om tid.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: