Ajajaj!

Igår hade jag planerat att åka till BK och träna Troll i att gå fot och hålla tyst, men så blev det inte! Min lilla mamma var i förrgår kväll ute med sin bc Tilda och träffade då Tildas bästa kompis Donna, som är en vild och ouppfostrad schäfer på 2 år. Dom lekte för fullt och allt var frid och fröjd tills Donna kraschade in i mammas knä.. Så knät var svullen och gjorde ont som f** förstås, inte kunde hon gå och inte köra bil heller. Hon fick en tid i går eftermiddag på VC och sen blev hon remitterad till röntgen och vidare till ortopeden.. Jag skjutsade så vi spenderade båda två en helkväll på US! Ingen träning blev det förstås, vi kom hem halv tolv…  Vi var inte mycket visare heller, ingen fraktur var det iaf, men mjukdelsskador ska hon tillbaka och kolla upp om en vecka!

Idag blev det istället dubbelt träningspass.

Troll

Vallning: Ett par bra hämt, fin drivning, stapplande fösning, han ville mest glida.. Tror att det kan vara för att fåren är för tröga, ska valla på lite vildare får imorgon!

Lydnad: Hela eliten med betoning på att DÄMPA! Resultatet blev tystare och mer samlat, men också att han la sig när han skulle sitta under tiden jag vandrade runt i dumrutan. Får hitta nån sorts balans.. Han gick skapligt annars, inget tugg som var det andra vi skulle träna på, han tuggar visst bara på tävling. Det är svårt att träna bort då… Fjärren är sådär, jag la bollen bakom och klickar när det blir rätt, men det blir inte bättre. Är totalt nöjd med passen iaf!

My

Lydnad: Körde en kort variant med alla momenten i ettan Hon är duktig! Grymt snabb i både lägganden och ställanden och jättefin fart på inkallningarna. Ingångarna är det lite sämre med, får locka runt med korv Apporten känns något säkrare, hon håller kvar lite längre, men det får nog bli vårt vinterprojekt!

Jag bor numera ensam, det är tomt i vår stora lägenhet.. Ska flytta till en etta 1 december om jag hittar någon!

Gonatt!

Publicerat på 17 oktober 2006, i Lydnad, My, Tilda, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. sofia & vovvarna:
    Så tråkigt med din mammas knä hoppas att det snabbt går över…

    Lena!:
    Oj vad du tränar duktigt!!Härligt att kunna valla ofta.Ska bli kul att se Troll igen (när det nu blir)Jobba på!! LåS

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: