Valla valla valla

Idag har Trollis jobbat, vi skulle kolla Barbros får och det är ju ganska många uppdelade på 3 olika ställen och 4 hagar. Släpade med mig lillebror Gustav och hans o mamsens hund Tilda och ställde dom som störningar hos fåren och körde lite hämt på olika ställen. Han blir klart lite störd när det står folk hos fåren och vid ett tillfälle så vallade han rakt mot Gustav. En klar nackdel att jag har vallat mycket själv på senaste tiden, inte mitt fel för Barbro har inte haft tid, men ändå. När Peter bodde här så kunde ju han hjälpa mig, nu är det mer tunnsått. Fösningen gick bra och drivningen gick också bra, han tar away / come bye skapligt och jag kan få honom att ta korta way / bye också. Känns skapligt inför imorgon, men det kan också gå precis hur som helst!

Trolls syster Flugan körde sitt andra LP idag och gick runt, men missade på poäng. Attans! Men nästa gång så går det säkert! Det är ju så himla mycket som kan gå fel, speciellt när man har ett gäng får, förutom hunden, med särskilda önskemål om vart dom vill gå…

Kommer nog knappt att kunna sova inatt och är redan så nervös så att jag mår illa, men det hör visst till säger dom som vet.

Håll tummarna för oss, rapport kommer imorgon!

Publicerat på 28 oktober 2006, i Tilda, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ann:
  Håller tummarna hårt! Det går säkert bra ska du se, jag var helt grön i ansiktet när jag startade Flipp första ggn

  eva marie:
  vi håller alla tummar o tasstår vi kan

  Maria o Anni:
  Vi tänker på er. Lycka till!

  Johanna m. vovvar:
  Vi håller alla tummar vi kan! Lycka till!!

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: