Mål 2006 och 2007

Här har jag sammanställt min lista över målen för 2006 och hur jag har klarat dom. Tävlingssäsongen är ju inte helt klar för året, vi har två lydnadstävlingar kvar så listan kan revideras lite, men i stort så stämmer allt!

Mål för 2006!!!

Troll

Lydnad: Uppflyttad till och starta elitklass! 3:an till våren och eliten till hösten är planen.. Klart, startade lydnadsklass 3 den 19 maj och fick 1:a pris den 10 juni. Vann dessutom DM på köpet. Startade lydnadsklass elit den 14 oktober med ett 2a pris.

Bruks: Starta appellklass i spår. Sen får vi se hur kul vi tycker att det är och hur mkt tid vi vill lägga på det. Klart, startad och uppflyttad med 297 p och 1:a placering den 23 april. Jag fortsatte inte med spåret eftersom jag ville prioritera annat i år!

Vallning: Bli bättre, framför allt jobba med fösning och hämt. Det har vi gjort!
Drömmål: Gk vallhund skulle vara såååå roligt!! Men bristen på får gör det troligare att det blir 2007.
Drömmålet uppfylldes den 29 oktober!!

Agility: Börja tävla! Tänkte lägga ner mer tid på agilityn under våren så att vi kan komma igång med tävlandet under sommaren/hösten. Startade i hoppklass den 22 juli, diskade sig och Troll var halt efteråt. Sen hann jag inte med agilityn pga av satsningen på lydnad och vallning.

Hedvig

Plugget: Plugga mera. Jag har pluggat bättre

Ny hund: Skaffa en liten liten syster med upprättstående håriga öron och pigga små ögon till Troll. Älskade Myspys kom till oss i januari!!

Mål för 2007!!!

Troll

Lydnad: Lydnadschampionat! Vi måste få bort gnället framför allt. Men troligtvis blir det först en lydnadspaus i vinter..

Bruks: Uppflyttning till högre om vi hinner..Det hänger ju också på om vi får bort gnället.

Vallning: 2:a pris i ÖK! Är lite osäker på vad jag ska skriva som mål här, men starta ÖK är jag helt säker på att vi ska

Agility: Träna och starta! Gör ett nytt försök nästa år..

My

Lydnad: Starta lydnadsettan! My måste tycka att lydnad är skoj framför allt!

Bruks: Starta appellen. Samma delmål som i lydnadsettan! Det ska vara kul!:

Agility: Träna och starta! My får starta officiellt i maj så i sommar så..

Hedvig

Axeln: Ta tag i axeln, verkligen undersöka alla möjligheter för att bli bättre och helst bra! Bli bättre på att göra sjukgymnastik flera gånger i veckan.

Plugget:  Läsa mer och med bättre teknik så att jag verkligen LÄR mig!

Mig själv: Träna på att ta det lugnt och att INTE ta vatten över huvudet..

Publicerat på 02 november 2006, i Mål, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. eva marie:
    ni är verkligen jätte duktiga! Imponerad skall bli spännande att läsa nästa år hur målen för mysan e då, troligen mer än uppfyllda

    Caroline:
    Heja, heja!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: