Hipp hipp hurra för lilla My!

Idag fyller lilla My ett helt år!!! Massor med grattiskramar har hon fått idag!! jag var på Hemköp och skulle köpa märgben, men det hade dom inte så det får bli en annan dag… Annars har hon ju fått förskottspresenter i form av ylletröja och täcke, så det får räcka tycker jag!

Idag har vi tränat vallning och lydnad.

Troll

Vallning: Inomhusvallning i Rycklösa! Så kommer vår vallningsträning se ut i vinter! Det finns en hage utomhus också, men tyngdpunkten kommer att ligga på närarbete och GRUNDTRÄNING!! Det kommer att bli mycket nyttigt för oss! Idag tränade vi på away / come bye, att ta ut får från trånga hörn och att ta det LUGNT! Det gick rätt så skapligt, fast tempot kan minskas en hel del! Troll var smått het efter att inte ha vallat på en vecka.

Lydnad: Det första passet på ett tag som har känts riktigt bra! Han gjorde det mesta helt perfekt fler gånger, t ex dirapporterna, rutan och vittringen. Mindre pip i ff också. Tar det LUGNT (här oxå), ingen stress och mycket klicker och korv. Sen finns det ju delar som inte är perfekta oxå, som fjärren, men även det gick rätt så bra idag.

My

Lydnad: Idag var det ganska varmt och inte för blött så My fick köra lydnad på planen! Hon gick riktigt bra, släpar inte alls när man kör korta, roliga ff-sträckor med massor med korv. La sig snabbt, springer snabbt och stannar snabbt. Däremot positionen är ju inte perfekt. Men My tyckte att det var roligt och det är ju huvudsaken!

Publicerat på 06 november 2006, i Födelsedag, Lydnad, My, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Lena:
  GRATTIS lilla MY!Oj vad tiden går.Vilket flyt att kunna valla hela vintern!!!Ni kommer att bli giftiga till våren!!!Blev avundsjuk där LåS

  Caroline:
  Oj, vad fort det har gått! 😮 Grattis till STORA Mys.

  Åsa o Lovis:
  13 blir bra, var ska vi ses då? Hur mycket ungar är det på fotbollsplanerna i Ryd?

  eva marie:
  GRATTIS!!! Hurra och myskramar från oss

  Johanna:
  Grattis My! Stora damen nu ju…

  Åsa o Lovis:
  Tror tyvärr att jag måste prioritera tävlingsmötet inför Adventshoppet…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: