Elektrifierad Hedvig, MYCKET billig My!

Idag hade jag en tid hos sjukgymnasten kl 8 och jag lyckades tom att komma ihåg att gå dit. Det var en ny sjukgymnast och det var väldigt länge sen jag var hos någon, den förra sa att ”nu får du klara dig själv” och det vet vi ju hur det blev med den saken.. Nåväl, jag blev så himla positivt överraskad när jag kom dit och träffade Berit, hon tyckte att självklart ska vi göra något åt detta och fixade ihop några övningar som jag ska börja med. Lätta övningar, för nu kör vi från scratch! Dessutom fick jag en TENS, en liten pryl med elektrodplattor som sätts på huden över lämpligen en muskel och som sen skickar ström genom kroppen, detta för att minska smärtan och spänningen i musklerna. Jag var så himla glad när jag gick därifrån, bara att ha fått lite peppning  och något annat än ett recept på värktabletter kändes jättebra!

Den glädjen höll i sig tills efter jag provat den lilla apparaten och lämnat den på soffbordet och gått till datorn. Fem minuter senare hade My ätit upp kopplingen till den ena elektroden, samt tuggat på plattan. Jag har nog aldrig varit så arg på My förut, att gå upp på bordet för att äta upp en lånad smärtlindrande förmodligen asdyr pryl från vårdcentralen är bara FÖR MYCKET! Hoppas bara att den inte är alltför dyr, får veta när jag ringer dom imorgon.. Jag hoppas också att en 3 cm lång plastkontakt kan passera genom My utan problem, för den finns ingen annanstans i lägenheten så den måste finnas i My.

Jag åkte och tränade sen i HUs inomhuslokal, började med Troll eftersom jag hade svårt att ens se på My.. Han gick riktigt bra, körde alla moment utom vittringen och han hittade koner och tog rätt apport varje gång på dirapporterna. Riktigt nöjd med honom!

My fick träna efter, då Troll gick så bra hann jag att bli på bra humör, och hon var riktigt duktig också. Lite koncentrationssvårigheter och mycket att undersöka, men hon gick också fint mellan varven. Tränade på att hitta position och lite ff med svängar och sen resten av ettans moment. Tränade på nya hindret och det var inga problem. Hon är riktigt duktig, får vi ordning på position och lite stadga så dröjer det nog inte såå länge innan hon kan starta… Fast vi måste öva MYCKET på tandvisningen tror jag! Sen gick vi upp på övervåningen och hoppade ett par hinder med My. Det gick bra, hon har ju knappt kört agility sen i somras när vi lekte med tunnlar och så. Mysis ska få köra mer agility i vinter, tror det kan passa henne!

Publicerat på 16 november 2006, i Just nu, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Eva:
    Oj då! ja ibland kan det bli dyrt att ha hund. Hoppas den inte kostar alltför mycket. Kanske går på hemförsäkringen?

    Caroline:
    Tja…det borde ju åtminstone vara den billigaste delen av det hela, hur nu det skulle vara till någon tröst. :S Håller tummarna för att den är ruskigt billig.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: