Bakisdag idag

Igår var jag på fest för första gången på MYCKET länge! Vi hade praktnatfest med kursarna från praktisk naturvård som jag läste tidigare i höst och sen gick vi till Flamman och dansade i typ 4 timmar i sträck. Vansinnigt roligt var det, hade glömt att det var så kul att gå ut! Och ikväll blir det fest igen, kollektivfest i Berga med veggiesnacks och vattenpipa under vardagsrumsträdet, vilket inte låter helt fel!

Mys lilla fadäs häromdagen kostade 215 kr att ersätta, vilket var mer än vad jag hade råd med, men också GRYMT mycket mindre än vad jag rädd för! Busungen klarade sig undan veterinären också genom att bajsa ut plastbiten igår. Skönt!

Jag var i HUs inomhuslokal igår och tränade lydnad igen, våda vovvarna gick bra. Jag hann inte köra igenom hela eliten med Troll, men det känns som att han har gjort framsteg båd i ff, dumrutan och i fjärren. Mer lugn och samlad och inte ett enda gnäll! Försöker lära honom att ta metallapporten på utgången istället för på ingången (man måste det nästa år) men det är verkligen inte lätt! De andra apporterna tar han däremot på utgången.

My gick superbra! Hon gillar verkligen att köra på matta! Jobbade lite med apporten, det är vårt lilla vinterprojekt. Hon kan inte ge den till mig, utan vill ha den själv, måste övertala henne att byta med korv eller något, men hon tycker tyvärr att apporten är alldeles för fin!

Publicerat på 18 november 2006, i Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. eva marie:
    vad trevligt allt lät så blir det en mini på tisdag också så ska vi få till en träning o en thekväll också… ujuj… kram på er

    Caroline:
    Vilken tur att den inte var dyrare! Och kul med fest.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: