Vansinnigt rolig helg!

Igår var jag på kollektivfest i Berga och det var riktigt roligt, med en massa trevligt folk som jag aldrig träffat förut, vatten pipa och bål. Jag var tveksam till om jag skulle åka innan för jag var ganska trött efter att ha sovit imponerande 3 timmar natten till igår, men sen gjorde jag ett ryck och hängde på till Berga på cykel i regn och med avspärrade cykelvägar överallt så det tog oss 50 minuter att ta oss dit. Normalt är det runt 20-30 min cykelväg. Det var så himla trevligt så jag blev kvar ända till 5 på morgonen, snackade med fantastiskt goa människor och lyssnade på karaoke.. Sen, eftersom jag bara inte kan sova länge på mornarna så vaknade jag 8.30, så totalt har jag sovit 6 timmar på hela helgen.. Trots det så är jag faktiskt ganska pigg! Och med inte så lite blodad tand för utelivet måste medges..

Idag började vår inomhusagilityträning! Båda mina jyckar ska avra med är det tänkt, fast My får vara med i mindre proportiioner. Vi tränade kombinationer och Troll var väldigt laddad! Vi var lite rostiga men det gick bra, Troll kom igång under passet och kunde till sist göra 8-pinnarsslalom utan att gå ur eller göra fel. Han gick rätt så bra tycker jag, vi har ju inte tränat sen i somras.

My hoppade några hinder i rad och sprang genom tunnlar. Hon var väldigt laddad, pigg och studsig och hoppade väldigt glatt över alla hinder! Det är första gången som hon gör mer än enstaka hinder och det känns väldigt kul att hon är så på! Som en liten solstråle är hon! Det här tyckte hon verkligen  var kul!

Publicerat på 19 november 2006, i Agility, Just nu, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Anna:
    Kul att My tyckte det var roligt med träningen! Hann ju inte se någon av dina hundar. Asko tyckte också det var livat Yra tyckte det var gott med hästskit…

    Anna:
    Måste bara tillägga att Xtra också fick springa lite tunnel och balanshinder – buskul tyckte den gamla damen. Kul att se att vad hon minns, det var 3 år sen sist hon var på en agilitybana.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: