Oj vad jag är trött!

Den här dagen har passerat som om jag sovit hela dagen. Seg i huvudet och matt i kroppen, ont i axeln (vilken kan bero på träningsvärk efter sjukgymnastiken). Jag har inte riktigt tagit hand om mig själv i helgen, missat väsentligheter som mat och sömn och därför är jag trött nu.. Har å andra sidan haft så himla kul så det är lätt värt att vara trött någon dag!

Tränade lite lydnad på den lilla grusplanen med båda hundarna.

Troll

Jag hade inte med mig koner eller apporter så det blev ff, dumrutan, inkallning och fjärren kvar att träna på. Han gick bra, inget gnäll över huvud taget och mycket bättre fokus. Det känns att vi är på samma spår och vi har ett betydligt bättre samarbete nu. Jag körde en del språng och fick till en bättre position, det har inte varit så bra på tävling eftersom Troll stressat upp sig så mycket, men nu när gnället är så mycket bättre så känns det aktuellt att jobba med det. Dumrutan gick bra, snabba svar på kommandona. Inkallningen gick skapligt, det är ju inte så bra som jag vill ha det, men det går åt rätt håll. Fjärren gick riktigt bra, många fler byten som blev rätt efter en stund, Troll var lite het och gjorde som han trodde och inte som jag sa i början. Gissar man så blir det ju oftast inte bra i lydnad..

My

Mycket bättre idag, det känns verkligen att vi har fått till träningstillfällen med bra kvalitet och som bara varit roliga för Mysan. Bra fokus och bättre position i ff, snabbt första läggande, sen vet jag inte om hon tyckte att det blev kallt. Fin inkallning och hyfsat ställande. Jag är allra mest med fria följet idag, hon är mycket mera följsam och sätter sig ofta helt rätt!

Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan, sen tidigt i säng

Publicerat på 20 november 2006, i Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Sandra & Thyra:
    Vad kul att Troll har börjat bli tyst! Hoppas det fortsätter åt rätt håll!

    Ja, 10 och 2 är helt klart mera logiskt. Dock har jag trott att 9 och 3 skulle vara lättare för Thyra att förstå eftersom att man är övertydlig… men tydligen inte

    Gilla

%d bloggare gillar detta: