Flyttpackar

Trolls syster Sia ska ha valpar PRECIS när som helst! I natt troligen! Det är riktigt spännande och vi håller att tummar och tassetår vi har att allt går bra och att alla valpar är friska och fina! Själv har jag en gissning på 8 valpar, 5 tikar och 3 hanar!

Jag packar för fullt, just nu känns det som att jag bor i ett katastrofområde. I söndags flyttade vi upp möblerna från FR Ryds möbelförråd (lägenheten hyrdes möblerad men vi har inte använt de möblerna. dock måste de finnas i lgh när jag flyttar ut..) så halva lägenheten ser ut som KAOS!! Det står möbler lastade på varandra, dessutom är dom fula!! Fattar inte hur jag ska kunna städa..

Tigra och Praya är här, har precis varit ute så nu sover alla vovvarna. Annars har det inte precis varit lugnt, dom har skällt mest hela tiden, så fort något ljud hörs och det GÖR det!

Var precis inne på Peter resedagbok från Australien och kom på att JÄKLAR vad jag saknar det. Backpackerlivet alltså. Jag gjorde liksom precis vad jag ville i ett år, även om det blev jobbigt att vara på resande fot ibland, så saknar jag det där att aldrig veta riktigt vart man ska, att hela tiden bara juta i nuet och dra vidare när man tröttnat. Man ser aldrig bakåt, det som var igår, det var igår..Those were the days..

Fast jag har rätt så kul här också, iofs. Det är fester hela tiden typ. Det är mest bara jobbigt att flytta. Det var lättare när jag hade 25 kg ägodelar och allt rymdes i en stor och en liten ryggsäck. När städa innebar att vika ihop kläderna i ryggsäcken. När pynta innebar att köpa en mjukisdjur eller en ny landsflagga att sy på ryggsäcken. När flytta innebar att packa ryggsäcken, checka ut och hoppa på en buss eller tåg till en ny destination, med nya människor, nya fester, nya vänner att lära känna..

Åh andra sidan var den jag längtade mest efter lilla Freddy, min gamla vovve! Skulle ha väldigt svårt att åka iväg från dom, sötnosarna!

Publicerat på 30 november 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Sandra & Thyra:
  Läste om katten… Fy fan vad läskigt! Katter är otäcka och opålitliga djur!

  Reneth:
  Nu hittade jag hit i alla fall. Spännande det där med Sia. Hoppas att de kommer i natt. Har förstått att du har en liten My som kommer från samma Kennel som Isabells Yacki. Hoppas att vi möts vid något tillfälle så jag får se dina hundar

  Eva:
  Bra gissat!

  eva marie:
  tack för all hjälp! du e ovärderlig (hihi… skallen var bara bonus )

  Gilla

%d bloggare gillar detta: