Utan internet, inget… liv?

Nu har jag flyttat och det gick bra, har boat in mig skapligt i nya lägenheten, som känns LITEN!!!

Har fortfarande inget internet och sitter nu och skriver i skolan när jag egentligen borde göra min labbar i Populus, men det hinns nog med det oxå. Känner mig helt off när jag inte har internet, men JÄKLAR vad jag har fått annat gjort, nu är det nästan så att jag ligger i fas i Hundens beteende och jag ligger FÖRE i ekologin! Helt sanslöst, men rätt så bra. Satt igår kväll framför tv:n och hade pluggat hela dagen, skulle ut på långpromenad med Eva-Marie kl 8 och jag hade bara SÅÅ tråkigt! Så jag fick helt enkelt börja plugga.. Det blev mååånga timmar pluggat igår.. Vad gör folk som varken har hund eller internet?? Jag bara undrar…

Var och tränade agility i ridhuset i söndags och båda jyckarna gick bra, Troll är hur het som helst och vill gärna tjuvstarta, men är väldigt rolig, My tycker att allt är jätteskoj men går inte att fånga när vi är klara.. Båda är iaf pigga och laddade till tusen och tycker agility är KANONSKOJ!!!

Har inte tid att skriva mer, men måste bara säga att Trolls systerbarn är HUR gulliga som helst!!! Jag har inte sett dom på bild förrän idag, och dom är bara helt bedårande!!! Vill ha en.. men ska inte.. det räcker med dom två jag har! En är rätt så lik Troll och morfar Fleet, ska bli kul att se vad det blir av den! Valparna finns för beskådan på Evas hemsida.

Publicerat på 05 december 2006, i Agility, My, Studierna, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Åsa o toktassarna:
    När Lovis var liten fick jag skicka upp henne på bordet, eller lägga henne ner, för att få tag på henne på agilitybanan… Jag kan fortfarande inte ta i henne under träning men jag kan iaf lägga kopplet på henne, retrieverkoppel rules!

    Caroline:
    Jaadu…jag antar att de människorna tvättar och städar oftare och gör mer avancerade måltider? Jag har faktiskt inte en aning.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: