Stackars Troll…

Igår var vovvarna och jag hos Bea, tillsammans med Eva-Marie. Bea ställde upp som hårfärgare och vi båda andra blev fina i håret! Bea bjöd på te och jag, klantarsel nummer 1, vippar ut koppen med skållhett vatten över Troll som låg under bordet! Det mesta hamnade i pälsen på honom, dvs det kom inte ner i skinnet, men han brände sig på en framtass… Så nu blir Troll halt när han går på asfalt, det är väl salt och små vassa stenar som ställer till det.. Det syns absolut ingenting, så det känns inte värt det att gå till veterinären och går han på gräs så märks ingenting.. Det blir ett par lugna dagar för Troll nu, där vi framförallt får undvika asfalt och grus!

Var och tränade på HU igår också, Troll fick fokusera på att ta metallen från rätt håll. Det är INTE lätt. Fick hjälp av en tjej som höll i den så att han var tvungen att ta den från rätt håll, men då var det läskigt att ta den över huvud taget. Får fundera ut en lösing som jag kan använda här hemma tror jag. Ff gick bra, han var fokuserad och lugn.

My gick riktigt bra, men är emellanåt så himla okoncentrerad och går iväg och nosar och pillar med annat. Snygga lägganden, men stannanden fick vi inte till riktigt.

Agility blev det också, My gick jättbra genom platten (med lite hjälp) och hoppade ett par hinder med godisskål i slutet.

Troll körde kf och slalom (som vanligt..) och han gick bra! Riktigt bra slalomteknik på 6-pinnars igår!

Publicerat på 13 december 2006, i Agility, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  oj, belv det så illa… stackarn! du får blåsa lite på tassen från mig..

  Skorpan!!:
  Mattar kan vara riktigt klantiga ibland!!Ett svalt blås från mig oxå! S

  Caroline:
  Oh, färga håret är roligt. Vad blev det för färg?

  Eva:
  Usch då bränna sig är inte kul. Det syns inget förrän huden skrovlar sig o ramlar bort…
  Ang apporten. Kan du inte prova att köra agility med apport? Jo, jag menar allvar. Lägga den mellan två hinder och springa med till en början. E

  Eva:
  Ja, det menar jag. Vet inte om det fungerar men kan vara värt ett försök kanske? Han kan ju få hoppa 2 hinder tillbaks till dig sen… Blir alltså hopp-apport-hopp- vänd- hopp-hopp-avlämna när det är färdigt. Kan tänka mig man får följa med i början.

  Caroline:
  Eh…och vad kallar du din vanliga hårfärg?

  Åsa o Lovis:
  Tack! Jag är jättenöjd med programmet (såklart!) men fy vad besviken jag är över platsen… Vi skulle ju ha haft förstapriset nu ju….

  Ska vi ordna en till tävling i vår när Mysan är klar så blir det två pappisar som regerar?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: