Plugg plugg..

Nu har det varit tyst här några dagar.. Det beror på att jag bara pluggar just nu, vi har ett stort arbete att göra, det ska vara klart den 10 januari. Det handlar om biologisk mångfald och jag tycker att ämnet är intressant, det är bara att det är så himla tråkigt att göra det! Det är en litteraturstudie och innebär att vi ska sammanfatta 10-20 vetenskapliga artiklar och få ner dom på 8-20 sidor.. Men det är så svårt! Och så tråkigt att göra det! Alla artiklar säger i princip samma sak; mångfald är bra, men hur i hela friden ska man få det att bli 8-20 sidor och dessutom få det vettigt? Det känns som att jag kan sammanfatta detta på några meningar just nu..

I söndags så startade vi i cupen på vår klubb, det är tre inofficiella tävlingar som allra mest arrangeras för att få pengar till hyran av ridhuset för vår vinterträning. Den här gången var det en agilityklass och Åsa dömde. Troll är ju absolut inte klar för agilityklass, men vi startade iaf och fick med oss 2 diskningar hem. Jag är iaf nöjd med honom, han gick bra, var het men lydde bra ändå. Första varvet diskade vi oss för att jag hjälpte Troll över gungan. Först flög han över själv och det var inte helt lyckat, så jag satte honom och höll i gungan så att han kom över lugnt och sansat. Andra varvet tog han fel hinder. Även då hjälpte jag honom över gungan. Vi har ju rätt så långt kvar innan han är mogen för att starta agilityklass, men samtidigt är det ju nyttigt att träna på bana ibland! Nästa gång är det hoppklass och det passar  ju oss bättre just nu!

My fick titta på och hon hade nog rätt så tråkigt! Jag släppte henne med Lovis efter och hon var vääldigt sugen på att leka, fast Lovis var mer inställd på att träna och inte leka..

Nu ska jag tillbaka till plugget, på fredga ska vi iaf ta jullov och sen tar vi upp plugget på allvar efter nyår!

Publicerat på 20 december 2006, i Agility, Studierna. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Plugg plugg...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: