Alzheimers..

Jag har haft lite mycket att göra senaste tiden.. Med skolan alltså, hundarna har, iaf enligt Troll, blivit fruktansvärt försummade! Jag tycker iofs inte att han ska klaga så mycket, har iaf tränat 3 ggr de senaste 6 dagarna, men Troll tycker att har man köpt en border collie så får man stå sitt kast och träna varje dag!! Det demonstrerar han genom att studsa upp och se jätteglad ut så fort jag rör mig och se helt deprimerad ut när han inser att vi inte ska någonstans.. -den här gången HELLER!! Det trots att dom får långpromenader varje kväll i mörkret.. My däremot tycker att det är helt okej att inte träna, bara hon får grisöron och annat tugg att roa sig med!

Så mitt problem är att jag glömmer allting! Helt fantastiskt att jag kommer ihåg småsaker som att klä på mig och gå ut med jyckarna, för mycket annat är det inte som stannar innanför pannbenet! Kom på i sista minuten att jag lovat bort bilen igår och hann dessutom glömma bort att den var borta under de få timmarna den var utlånad! Var nästan på väg att träna, men hade inte ork, hade väl annars upptäckt det när jag inte kunde hitta nycklarna.. Häromdagen hade jag bestämt att gå ut och gå med en granne, jag glömde bort det så jag fick ett sms en kvart efter utsatt tid där han undrade vart jag tagit vägen.. Vi bestämde en ny tid och lyckligtvis sprang jag på honom innan, annars hade jag glömt bort det med.. Funderar på om jag behöver något för minnet, men egentligen vet jag att jag behöver lite ledigt! Åtminstone lite tid att INTE läsa vetenskapliga artiklar om olika teorier så fort jag har en minut över! Kan inte ens sova för all fakta som surrar runt i huvudet så fort jag blundar! Så det är himla lägligt att det är jullov nu!!!

Idag fick Troll sin vilja igenom och vi åkte till HU och tränade agility och lydnad tillsammans med Anna, Yr a och Asko!

Troll

Agility: Troll fick köra kf och gjorde det rätt så skapligt, han missar ibland men vi tränar på att tagga på kf genom att trampa så att han är aktiv och verkligen tänker på vart han är och ska vara.. Han är så het så det är svårt att få saker att bli exakta, men får han inte bollen så försöker han åtminstone att göra lite bättre nästa gång.

Lydnad: Vi fick konkurrens om utrymmet med ett gäng som skulle ha agilitykurs så vi kunde inte köra så länge. Det blev bara lite ff, dumrutan och inkallning och det gick rätt så bra, med tanke på att en jack russell körde slalom ett par meter ifrån.. Stora nackdelen med HU, det är inte stort!

My

Agility: My fick köra några korta och raka kombinationer med godisskål, hon var pigg och glad och skuttade glatt över hindrena! Duktig tjej!

Lydnad: Riktigt duktig på fotposition, det blir bara bättre för varje gång! Har lagt till svängar med halter och hon gör det ganska rakt och fint! Snabba och bra lägganden, men lite halvbra stabilitet, hon rör sig lätt upp igen. Ett par hundar kom in just då och hon ställde sig upp och skällde och det tog en stund innan jag fick henne att ligga tyst igen. Väldigt störningskänslig dam, men det blir ju iofs änu värre inne på HU när det verkligen är påtagligt när någon mer kommer in. Hon kunde iaf vara koncentrerad trots att Asko och russeln tränade rätt så nära och det är ju himla bra! Inkallningarna funkar bra och hon börjar på koll på ingångarna också nu. Hyfsade ställanden även om vi har en bit kvar där. Apporten kändes som att vi tog ett litet steg närmre målet idag, dvs hon sprang förbi mig med apporten istället för att dumpa den en meter framför..

Imorgon ska vi åka och valla, men inte förrän kl 12, vi har tagit jullov från ekologiarbetet och det ska bli så himla skönt! Fast jag vet inte vad jag ska göra med så mycket ledig tid. Får väl ta och städa eller nåt!

Gjorde iaf ett litet julkort igår, inget avancerat, men ändå!

Publicerat på 21 december 2006, i Agility, Julkort, Just nu, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Ann:
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! önskar hela ligan i Storvreta

  Maria:
  GOD JUL önskar Anni m familj

  Lena å Skorp!:
  Vilka goà sötnosar!!Ta nu ledigt och vila dom små grå och ha en Riktigt GOD JUL!! Kram LåS

  Lena:
  Önskar dig och hundarna God Jul och ett riktigt gott nytt Tävlingsår! Kram Lena

  em & pappisligan:
  God jul och ett härligt nytt år önsar vi i pappisligan! många julkramar o julnafs!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: