När juldagsmorgon glimmar..

..så tar jag gärna en morgonprommis som blir ganska lång, man är själv ute och förmiddagssolen lyser på frosten så det gnistrar..

Vill egentligen mest berätta om en bok som jag nyss läste ut och som var så himla bra! Den heter ”Tillsammasn är man mindre ensam” och är skriven av Anna Gavalda. Det är en roman som handlar om vanliga människor med gasnka tungt bagage som liksom hamnar på samma plats i tid och rum. Jag vill egentligen inte skriva mer om vad den handlar om, vill bara säga KÖP DEN! Eller låna den på biblioteket.. Det är sällsynt med böcker som på ett så vackert och samtidigt avskalat sätt visar människor från deras bättre och sämre sidor så att man verkligen får känslor för dom!

Jyckarna gillade sina märgben som dom fick igår, mamma gillade det mindre som fick massa klägg på sin matta… Var och vallade tillsammans med Anders och Oki förresten, Troll gick riktigt bra mot slutet och jag fick mer kontroll, lugnare tempo och snyggare moves.. Bättre still och mer vallning i liggen.. Oki gick bra också, fast han var lite ringrostig i början. Märks att han är lydnadshund också, frågar husse om lov en del, men det kommer nog försvinna bara dom kommer igång och valla lite oftare!

Nu ska jag strax gå till mamsen och äta jambalaya, tiden får utvisa vad det egentligen är för något!

Publicerat på 25 december 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  tack för boktipset… dte ärinte så att du äger den själv så jag kan få låna

  Reneth:
  jamabalaya eller Yambalaya vilket man nu vill använda är i vår receptbok en kycklingrätt med frukt och grönsaker i en grytvariant. Vad var det hos din mamma?

  Heléne & Jacke:
  Hej och tack för julhälsning!
  Skulle mailat ett julkort till dig också men har tappat bort din
  mailadress. Slarvigt!
  Ja, jag har periodvis vairt vegetarian (eller rättare sagt -icke köttätande), men jag Hade väldigt svårt att hålla vikten och blev alltför smal.Numera äter jag även kött (fast nästan bara kyckling, fisk och vilt (rött kött i undantagsfall) Men jag äter gärna vegetariska alternativ om det finns. Trir det gäller att hitta en egen linje och balans som passar ens liv i stort rent generellet.
  Ha en fortsatt bra julhelg. Vi ses!
  🙂 Heléne & Jacke

  Heléne igen:
  Guuud, så slarvigt jag skriver när jag har bråttom..!!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: