Helt galna länkar!

Troll är bättre idag, min lilla behandling med dusch och tassvax verkar hjälpa. Doggarna har inte gjort många knop idag, My löper och tillbringar stor del av dagarna med att sova och Troll vilar.. Jag har storhandlat idag och städat ur mitt förråd på saker som borde ha slängts i flytten men, som av olika anlednignar, blev kvar. Nu åkte iaf ett fult bord och en blomlåda för inomhusbruk till återvinningsstationen! Nu kan man faktiskt GÅ in i förrådet och slipper klättra, och jag har t o m fått tag på mina vinterstövlar som någon vänlig skäl strategiskt placerade allra längst in.

Jag fick lite fina förvaringsgrejer i julklapp så nu finns spaghetti, salt, peppar, olivolja och balsamvinäger i fina burkar och flaskor på min hylla i köket. Ska fixa några fler till musli och makaroner tänkte jag! Jag fick 2 liter olivolja, 4 burkar pastasås och 5,5 kg pasta av pappa i julklapp! Hyllorna i skåpen är fyllda och fler burkar behövs för att få någon ordning på röran.. Men snyggt blir det!

Fick en makalös länk igår, årets julklapp kanske om den inte varit så pinsam att öppna… Kolla gärna in den här, men kanske gäller 15-årsgräns?

Ett test fick jag också, som skulle utvisa om man har en manlig eller kvinnlig hjärna. Testet är på engelska och det gör det lite missvisande när man inte har engelska som förstaspråk, men lite kul var det iaf! Jag har tydligen en kvinnlig hjärna (surprise), men låg en bra bit närmre en manlig hjärna än den genomsnittliga kvinnan.. Är iofs kanske inte så förvånad över just det..

Publicerat på 28 december 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Caroline:
  Jag gjorde hela testet, men sista länken som ska ge en resultatet vägrar funka. Irriterande…

  Marre:
  hej!

  har lite frågor till dig gällande vallning.
  marianne.naas@swipne t.se

  Hej igen!:
  Din mailadress var inte med.
  marianne.naas@swipne t.se

  Gilla

%d bloggare gillar detta: