Krigszon

Nu är det dags igen.. Smällare, raketer och bomber.. Överallt tjuter och smäller det.. Troll blir visst mer och mer berörd för varje år och tycker att det är ganska obehagligt, fast rädd är han nog inte. Ska nog investera i en sån där smällarCD så att dom vänjer sig tills nästa år iaf.. My är stencool, fast hon är ju iofs inte berörd av någonting.

Eller ja, första och enda gången jag har sett henne knäckt är faktiskt igår, vi var då på långpromenad med Anna, Yra, Asko, Lina och Frodo. När jag bodde i Uppsala delade jag lägenhet med Lina (då hundlös) så det var himla kul att träffa henne igen! Nu hade hon med sig cockern Frodo, en glad hund som blev helt förälskad i My… Inte undra på det förresten, hon löper, och Asko var oxå rätt så förtjust. Iaf, Anna och jag har aldrig Yra och My lösa på samma gång eftersom Yra har ett humör som inte är att leka med och nu så gick My i koppel och Yra lös.. Så smällde det plötsligt och My fick stryk. Sen var hon en liten och ledsen papillon som gick en bit bakom oss andra.. Bara att inse att Yra måste gå kopplad jämnt när My är med hädanefter.. Har nog aldrig sett henne så låg under så lång tid, men när vi kom hem var det glömt och svansen var på topp igen.

Trolls tass verkar vara helt bra igen så imorgon blir det lite vallning.. Han lär väl vara het som chili igen, jag som hade tänkt valla lite oftare för att han skulle dämpa sig.. Men det går ju inte om man är halt!

I morgon så blir det lugnt iaf, jag ska till mamma med vovvarna och jag ska laga trerätters till oss båda. Sen ska vi sitta där som moraliskt stöd till hundarna, får dra ner persienner och ha tv:n på hög volym! Det är ju lite trist att man inte har ett trevligt kompisgäng på landet nånstans så man kunde sitta långt från alla raketer och ändå vara på fest och ha det trevligt! Menmen, det får väl gå så här också!

Publicerat på 30 december 2006, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Krigszon.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: