Dagen efter stormen

Nu har PER varit här och försvunnit igen. Resultatet har jag och Eva-Marie spanat in, det blev en lån gmorgonpromenad i skogen och vi fick klättra, krypa och gå långa omvägar. Träd överallt! Inte lika illa som Gudrun, men ändå..

Jag var i Stockholm i helgen, åt lunch med Skip i ördags och åkte sen till Carro och Tony. De hade nämligen inflyttningsfest! Det var en kul fest och det blev väääldigt sent, kom i säng klockan 6 på morgonen och var uppe och skuttade vid 10 på fm.. Pigg som en mört! Men jag kom knappt från Stockholm, alla tåg som gick söderut eller västerut var inställda och så även mitt tåg. Men jag hade tur, det gick att ta sig till Linköping och efter en timmes väntan så kom jag på ett tåg och fick dessutom sittplats hela vägen! Det var däremot väldigt många som skulle längre som fick stanna i Norrköping och bo på hotell, och i Linköping var alla hotell fulla…

Det är inte klokt vad vädret ställer till mycket skada i vårt högteknologiska samhälle..

Publicerat på 15 januari 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Heléne & Jacke:
    En svart-vit-brun långhårig med agility-, lydnads- och vallgener! Här gäller det att gardera sig! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: