Bra början..

..på nya skolåret! Försov mig nämligen, inte mitt fel, mobilen strejkade och jag vaknade av att det var ljust ute.. Klockan var 8 och jag skulle vara i skolan om 15 minuter.. Bara att glömma med hudnar som vill ut, men till 9 tog jag mig dit iaf! Det var nästan lite skönt med sovmorgon!

Träning idag:

My

Tass target i form av lock. Hon har helt fattat konceptet, sätter man en tass på locket så får man klick+korv, nu ska vi börja lära in ord oxå. Säger trampa när jag ser att hon är på G, det fattar hon nog om ett par dagar så snabbtänkt som hon är! Apporten höll hon mycket bättre idag, men hon har en tendens att gå ifrån mig med den. Ropade in henne och klickade när hon kom mot mig med den. Framsteg iaf! Sista momentet blev stadga och fjärr (positionsväxlingar). Hon växlar av sig själv och har kort tålamod så jag höll ut och klickade efter något längre stunder. Hon fattade bättre i liggande än stående position, men det är ju förstås lättare. Hon gör bra växlingar  och är snabb i reaktionerna!

Troll

Tog med rutan ut och skickade honom på ett halvt lock. Tog det klockrent varje gång, duktig! Vittringen strulade lite, men det ser framför allt ut som att det är slarv, för han plockar utan att tänka.. Gick bra första och sista skicken, dåligt däremellan. Som sagt, ska öka träningsfrekvensen så ska vi se vad som händer. Ff gick skitbra! Stort framsteg känns det som! Tänk om det bara var det att jag varit lite otydlig förut?! Gjorde en inkallning som gick bra och fjärren som gick kanon! Ett missat skifte, retsen perfekt. Ökade avståndet till ca 5 meter idag.. nu ska vi jobba utåt sakta men säkert till typ 20 har jag tänkt..

Publicerat på 17 januari 2007, i Just nu, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Johanna:
    Japp, lover, jag ska höra av mig när han plockar fram den sidan hos sig… Just nu visar han inget iaf, ligger i solen och sover.

    Caroline:
    Äsch, jag hade nog inte kunnat låta dig bära något ändå. Och på sätt och vis är du ju antagligen den som hjälper till mest, fatta vad jobbigt det skulle vara utan bil.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: