Agility i Natersta

Agilityträning i Natersta blev det nu på em, trots att jag egentligen var ganska trött efter en sen kväll på Platens! Det var två kombinationer idag, en med balansen och gungan och en med slalom och hopphinder.

Troll

Han var het och drog på balansen, men gick att stoppa de flesta gångerna.. Kontaktfälten är rätt så bra nu, men han ställer sig gärna snett, vilket gör att han blir lite ostadig och kan ramla av på uppgången. Funderar på om jag antingen bara ska belöna med korv (men då blir det en sämre belöning) eller om jag ska kasta bollen över honom så att han måste vrida på sig åt andra hållet för att komma åt den. Då skulle han ju inte behöva vara så vriden mot mig och borde bli mer rak i kroppen..? Annars så var det lite svårt att få honom rakt fram, han var så het att det var svårt att få honom någon särskild stans utan han bara fladdrade runt. Jag behöver träna släpp med min annars så snabba bc, just nu är vi inte snabbare än vad jag är och det är inte så snabbt.. Så jag körde lite framåt över hinder och kastade boll och lite bättre blev det.

Slalomet funkade lite varannan gång idag, ibland gick det bara inte och andra gånger gör han det kanon! Det största problemet vi har är handlingen, så just nu känns det väldigt bra att Veronica Bache kommer hit på söndag och håller kurs för oss!

My

Myspys har varit rastlös hela dagen, men hon har fått ha tråkigt! Så hon var riktigt pigg och glad på träningen och hoppade glatt över hinder fram mot en godisskål! Hon fick springa över balansen också och det går riktigt bra efter ett par gånger! Hon tycker inte alls att det är lika otäckt längre. Hopphinder och tunnlar går utmärkt, och däcket går skapligt också! Nu när Eva-Marie har fått konhinder och ordnat slalom så tänkte jag gå dit med My och träna någon gång, så det blir lite mer kontinuitet så här i början!

Publicerat på 21 januari 2007, i Agility, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. eva marie:
  Ni är varmt välkommna hit! vi får ta en dag med liten promenad, kort träning o sedan långpromenad blir en bra träningsdos

  Eva:
  Ska bli kul höra hur det går på Veronica-kursen. Jag tycker hon är jätteduktig!

  Ulrika & Nero:
  Hej! Nu har jag hittat till din och vovvarnas plats i cyperspace Lilla My är så söt och go. Vi hörs!

  Svenssons:
  Kikade förbi lite papillons i dag. Vi kankse ses i helgen om ni ska tävla då. Vi ska bara åka förbi och betala Yvonne för lite hinder

  Gilla

%d bloggare gillar detta: