Konhinder och vallning

Tisdagar är inläsningsdagar, alltså borde jag bara plugga idag, men det har jag liksom inte alls gjort..

När jag vaknade i morse hade jag ett väldigt ilsket meddelande på mobilsvar från Folktandvården. Tydligen hade jag en tid i morse, men eftersom jag inte fått någon kallelse så missade jag den förstås! Jäklar vad sur sköterskan var! Jag fick en ny tid på em idag istället och jag var hålfri så nu slipper jag dom ett år till!

Vi åkte och vallade på fm och idag gick Troll som en dröm! Mycket bättre tempo och fina snabba ligg! Han fick fösa en del idag och jag la på korta sidkommandon way / bye och han börjar nog fatta vad jag menar med dom. Idag kunde han plötsligt away / come bye också, det är lustigt hur dom växlar mellan att kunna och inte kunna saker ibland! Han gjorde några fina hämt också, de var kanske runt 50-70 meter och han flankade fint, höll ut och lade sig snabbt på lie down. Vi körde lite drivning också, men fåren hade lite bråttom och Troll blir lite het på gröten i drivningen. När fåren går lite förbi mig så överarbetar han för att få tillbaka dom och då blir det väldigt svängigt.

Efter vallningen åkte vi till Djursjukhuset och Troll fick en spruta så nu är han vaccinerad för ett år till. Sen åkte vi till Yvonne och köpte två konhinder! Dom ligger fortfarande kvar i bilen så jag har inte testat dom än, men nu har jag 6-pinnars slalom och två hinder i min ”hinderpark”!!

Nej nu ska nog My få hoppa lite!

Publicerat på 30 januari 2007, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. gail:
  det heter ”lie down”. birds ”lay” eggs och dogs ”lie down”
  ha det bra i vallningshagen. ta en titt på min hemsida så förstår du värför det är lie down
  hälsn
  gail

  Hedvig:
  Haha, det ska jag ändra

  Reneth:
  Kul med konhinder grattis till en bra investering

  Gilla

%d bloggare gillar detta: