Is, vatten och mattelängtan

Troll och jag har idag varit på exkursion och kollat på en bäck och tre sjöar. Vi har gått på is hela dagen, gjort hål och tagit vattenprover och kollat temperatur, syrehalt mm. Troll var försiktig runt hålen vid de första två sjöarna och underhöll sig själv genom att skutta runt, tugga på någon pinne eller hälsa på de andra i klassen, på den sista låg det ett ordentligt lager med vatten på så då höll han på att trilla i och sen var han lite spak.. Otroligt att han kan hålla humöret uppe en hel dag i regnet och blötan, han var nog den enda som var glad hela dagen!

My har sovit borta hos Eva-Marie, Piraya och Tigra inatt! Hon var inte helt förtjust, läs om det här! Lilla tussan, hon är mer mammakär är vad jag trodde!

Nu är vi rätt så trötta alla tre, Troll och jag efter en lång dag ute i regnet och My efter en ansträngande dag utan matte!

Publicerat på 31 januari 2007, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Is, vatten och mattelängtan.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: