Plötsligt ledig en eftermiddag :)

Idag gick jag till skolan kl 8 bara för att få reda på att vi bara gick halvdag idag, gruppvis, och min grupp började kl 13! Jag trodde vi gick 8-17 och nu när jag var på plats så bad jag om att få köra den tidiga gruppen och det gick bra, så jag fick hela eftermiddagen ledig!

Vovvarna och jag tog bilen till HU och gick vid Tinnerö och tränade lydnad och agility hela eftermiddagen istället! Båda jyckarna gick jättebra och jag är så himla nöjd med dom!

Troll

Lydnad: Hela elitprogrammet, momenten sitter bättre och bättre. Fria följet gick som vanligt sådär då vi inte kört på en vecka. Han hamnar för långt fram så fort jag inte tränar ofta. Som tur är så brukar det rätta till sig efter ett par pass. Annars gick han kanon! Han skulle kunna ha bättre fart i inkallningen, men stannar bra, gjorde dumrutan snyggt, rutan gick kanon! Dirapporterna gick riktigt bra, han gick ut fel på första, men sen gick han klockrent åt rätt håll varje gång! Hoppet gick bra, men vi måste träna mer på att ta metallen från rätt håll. Vittringen gick riktigt bra och fjärren också.

Agility: Tränade på kf och sen på bakombyte vid en kort tunnel som vi hade problem med på Veronika-kursen. Det gick några gånger, men attans vad det är svårt! Träna mera!

My

Lydnad: Ritkgit fint ff! Duktig tjej! Jobbade en del med att ligga kvar vid läggande under gång och det tycker Mysan är jääättesvårt. Går framåt iaf. Inkallningarna är ättefina! och hoppet också!

Agility: Sprang över balansen bara för att träna och nu är hon inte rädd längre. Sen sprang hon genom säcken med bara väldigt lite hjälp och hon var duktig! Avslutade med några hinder och en tunnel och hon gick fint där också!

Publicerat på 01 februari 2007, i Agility, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Maria o Anni:
    Hej! Vi får stå över agilityträningen några veckor p ga löp.

    Reneth:
    Härligt med en ledig em att träna på. Jag har fått ett jättebra tips av Helga W om en tjej som heter Debi Davis som tränar papillons till servicehundar med hjälp av klickerträning. Kanonbra och massor att läsa på nätet. Det har jag ägnat mig åt i dag

    Gilla

%d bloggare gillar detta: