Körig vecka

Det har inte blivit mycket skrivet här på senaste tiden, mycket i skolan och vääldigt lite tid på internet överhuvudtaget!

Vi har tränat lite lydnad och i helgen blev det mest agility, både i Boxholm och i Natersta! Troll har gått bra, fast han var lite tittig på mig framför allt i lördags. Det är lite körigt att köra agilityklass eftersom framför allt A-hindret inte sitter ordentligt. Behöver jobba på fram-kommandot i andra situationer än på upploppsträckor också. Hoppklass går bättre och vi får mer flyt! I Natersta i söndags fick vi till riktigt tajta svängar över en threadle och han hoppade verkligen snett över och skar nästan farligt nära hinderstöden. Förstår verkligen varför det inte längre är tillåtet med extra hinderhållare!

My har också gått bra, vi har jobbat med att öka värdet på hinder, tränat tunnlar och säcken! Eva-Marie och jag jobbade både i lördags och söndags med att hålla upp platta tunneln åt Tigra och My!

Jag har bestämt att My får vänta med sin lydnadsdebut. Dels hinner jag inte träna så mycket just nu som det skulle behövas och dels behöver hon tid att smälta det vi tränar i lydnaden. Just nu går hon väldigt bra och det känns därför bättre att låta henne mogna in i den positiva känslan och inte stressa på henne. Nu har jag skjutit upp henens lydnadsdebut för andra gången, men det kommer, jag lovar!

Igår var vi och filmade bevakning för FIDO, runt 10 st hundinstruktörer, befäl, hundförare och killar från insatstyrkan väntade på oss utanför Malmslätt och sen kollade vi på hur hundarna jobbade och filmade! Mycket intressant och lärorikt! Nu vet jag mycket mer om bevakning, hade knappt en aning om vad det var innan igår!

Sen filmade vi Therese och Nova också, dom demonstrerade alla hinder som finns inom agility, jätteduktiga!

Nu blir det sängen, denna vecka är också rätt så tung..

Publicerat på 26 februari 2007, i Agility, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Reneth:
    Hoppas din vecka blir något lugnare än den verkar. Jag bara längtar till fredag då jag ska åka till Viskafors och hämta lilla Idifix

    Gilla

%d bloggare gillar detta: