Brödbak och sektionsmöte

Idag hade vi inläsningsdag så jag bakade 8 limpor och stekte 65 falaflar.. Hur gör folk som jobbar heltid egentligen? Jag tycker att jag inte hinner med nånting nu när vi har långa dagar varje dag, hundarna får inte den träning dom behöver och jag ligger efter med saker här hemma.  Lite pluggat blev det, men det var långt ifrån tillräckligt. Har en dugga på fredag med runt 50 st små kryp som man kan hitta på botten av sjöar och vattendrag, har ingen aning om hur jag ska hinna lära mig det??

Hundarna fick väldigt snabb lydnadsträning iaf, My höll apporten riktigt länge och hade riktigt snygga lägganden idag. Troll fick bara köra rutan och dirapporterna och det kändes att vi inte kört rutan så mycket senaste tiden. Den behöver fräschas upp! Dirapporterna gick bättre, han hade snygga utgångar, men höll på att ta fel ändå, tror inte att han såg apporten i snön.

På kvällen var det agilitysektionsmöte! Det känns som att vi håller på att komma igång i klubben, vi ska ha ett par kurser och en inoff tävling i vår. Vi är ju hiskeligt få jämfört med HU så det går inte att ha något större, än iaf! Jag och Anna ska hålla en nybörjarkurs och jag ska börja ta de första stegen mot att bli instruktör har jag tänkt!

Publicerat på 27 februari 2007, i Agilitysektorn, Lydnad, My, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

 1. Caroline:
  Om du kommer på det där med hur folk får tiden att räcka till så kan du väl dela kunskapen med mig? Jag har inte heller någon aning.

  Låter kul med instruktörsplaner förresten, tror att du kommer lära dig en massa saker som du inte visste att du kunde.

  sofia & vovvarna:
  Så roligt att du ska hålla nybörjarkurs och att du funderar på att bli instruktör

  Ulrika:
  Oj vad du har varit flitig i köket…om du är sugen på veganpannkakor kommer här ett smaskigt recept:
  1,5 dl sojamjöl, 3 dl vetemjöl, 1 dl krossat linfrö, 1 tsk salt, 8 dl sojamjölk, 2 msk olivolja. Blanda alltihopa och grädda med lite extra olja, jättegoda

  Gilla

%d bloggare gillar detta: