Gräslig vecka

Den här veckan har vi tusen saker i skolan. Och det finns verkligen inte tid! Inte kul alls och jag känner mig stressad så att jag mår illa. Jäklar vad dom ska få höra från mig på kursutvärderingen!!!Finns ingen chans att man ska hinna allt det vi har att göra på 40 timmar i veckan och inte fick vi övertidsbetalt sist jag kollade.. Man kan inte ens få VG på kursen utan vi får slita häcken av oss för ett ynka G!!! Blä!!!

Troll fick köra lite lydnad igår iaf. Ff, dumrutan, inkallning, rutan, dirapporterna och fjärren blev det. Ff gick riktigt bra, släpper något i högersvängarna i språnget bara. Dumrutan gick också bra, kanske lite segt i läggandet. Inkallningen gick sådär, han tog alldeles för lång tid på sig att stanna så jag körde om och då stannade han jättefint! Rutan gick ganska bra, men nu ligger han lite för långt fram. Små marginaler alltså. Får träna lite mer med target tror jag så han blir mer säker på vart han exakt ska vara. Dirapporterna missade han den högra och gcik på den mittersta istället. Jag hade gjort det rätt så svårt och lagt ut Mys apport till höger så han såg den helt enkelt inte. Sen gick han ut alldeles för långt åt höger och letade istället! Till slut hittade han den. Åt vänster gick han klockrent, så jag provade att byta apport för att se om det bara var storleken på apporten som förbryllar honom och då gick det bra. Det blir nog lite svårt när det ligger två stora apporter och han ska ta den lilla. Men å andra sidan, lär han sig det så… Till sist fjärren. Körde på 20 m. Han missade sättandet från stående och rörde på baktassarna så jag körde några såna skiften på nära håll och utökade sen avståndet till ca 10 m och då satt det. Får träna lite extra på det nu innan tävlingen

Nu ska vi ut på exkursion, Troll och jag, My ska åka till Eva Marie på hunddagis!

Publicerat på 13 mars 2007, i Lydnad, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Caroline:
    Usch och fy! Och är det inte lite konstigt det där att på kurser där man kan få VG eller 4/5 där är det ofta väldigt lätt att få ett G, men på kurser utan sådan betygsstege får man jobba häcken av sig för att få ett G. Vilket borde innebära att G i en sådan kurs motsvarar ungefär en 5… Knas!

    Caroline:
    I värsta fall – VÄLDIGT! Du får realisera min gamla idé om att ta ledigt sista läsperioden varje läsår, man behöver ju bara 30p för att få pengar ett år till.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: