Power-Hedvig på besök

Idag hade vi redovisning av våra PowerPointpresentationer och utvärdering av kursen. Den har varit bra på det sättet att den har varit väldigt intressant, men dålig på det sättet att tiden inte har räckt till. Jag har gruffat rätt mycket över det och idag rann det över!

Jag lovade i bloggen igår och blev det! Så att den kursansvarige tog bort två valfria frågor på hemtentan! Jag hamnade i chock nästan, eftersom det var mitt förslag och vi bara spontant applåderade! Så jäkla härligt!

Vi har fortfarande mycket att göra, men jag blev nästan klar med en fråga igår så nu har jag 3 st kvar istället för 5. Och det är en himla skillnad!!

Hundarna ska förhoppningsvis få göra något i morgon, jag har fortfarande duggan kvar i morgon och det är knappast så att jag har fått gott om tid. Men det är lite bättre iaf!!

Publicerat på 14 mars 2007, i Studierna. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Caroline:
    Wohoo! Härligt när folk lyssnar.

    Namn:
    Laste dina aldre inlagg o sag det om Tilda, mkt trakigt. Hoppas du/ni mar bra! //Peter

    Gilla

%d bloggare gillar detta: